Blog

Nekustamie īpašumi: Datu bāze, darījumi, monitorings, atlase

2024. gada 6. augusts

Lursoft IT” pastāvīgi turpina strādāt pie pakalpojumu klāsta paplašināšanas, tagad saviem lietotājiem nodrošinot arī plašu informāciju par nekustamajiem īpašumiem.

  • Nekustamo īpašumu datu bāzē meklē un apskati visu interesējošo informāciju par īpašumiem!
  • Kataloga veidā skaties, analizē un vērtē nekustamo īpašumu darījumus!
  • Monitorē nekustamo īpašumu darījumus, lai būtu informēts par aktuālo tirgū un interesējošajā teritorijā!
  • Veic datu atlasi, lai pēc sev interesējošajiem parametriem iegūtu datus par reģistrētajiem darījumiem!

Nekustamo īpašumu datu bāze

Nekustamo īpašumu datubāze sniedz iespēju meklēt nekustamo īpašumu pēc kadastra numura, kadastra apzīmējuma, adreses, administratīvās teritorijas, apkaimes vai OpenStreet Map reģistrēta nosaukuma. “Lursoft IT” autorizētam lietotājam ar noteiktu piekļuves tiesību apjomu ir iespēja veikt datu atlasi pēc nekustamā īpašuma platības, kadastrālās vērtības, īpašumtiesību veida un citiem datu atlases nosacījumiem.

Datu bāzē par nekustamo īpašumu vienkopus pieejami dati no Kadastra informācijas sistēmas atvērtajiem teksta un ģeotelpiskajiem datiem, Nekustamā īpašuma tirgus datu bāzes atvērtiem datiem, Būvniecības valsts kontroles biroja atvērtajiem datiem, datiem par piemērotajām sankcijām valsts uzturētajos reģistros,Tiesu administrācijas publicētiem e-izsoļu datiem un Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra datiem.

Nekustamo īpašumu darījumu katalogs

Katalogā pārskatāmā veidā apkopoti dati par nekustamo īpašumu darījumiem, ļaujot iegūt vērtīgu informāciju, lai:

  • Analizētu nekustamā īpašuma darījumu tirgus aktivitāti;
  • Uzzinātu aktuālās cenas dažādiem nekustamajiem īpašumiem un objektīvāk izvērtētu sava īpašuma potenciālo tirgus cenu;
  • Izpētītu nekustamā īpašuma darījumu tendences;
  • Iepazītos ar konkrētā īpašuma darījumu vēsturi.

Informāciju Nekustamo īpašumu darījumu katalogā var meklēt pēc vairākiem parametriem: pilsētas/ novada, konkrētas ielas vai pat adreses, platības, darījuma summas un aktuālās kadastrālās vērtības. Tāpat lietotājam pastāv iespēja nofiltrēt dažādus darījuma veidus, kā arī objektus – piemēram, dzīvokļa, zemes darījumi utml.

Nekustamo īpašumu darījumu atlase

Nekustamo īpašumu darījumu katalogs ļauj ērti meklēt un atlasīt informāciju par dažādiem darījumiem, taču, lai ekonomētu savu laiku un iegūtu informāciju, kas precīzi atlasīta pēc Tevis interesējošajiem parametriem, Lursoft rekomendē izmantot datu atlasi!

Datu atlases priekšrocības:

  • Iespēja kombinēt vairākus interesējošos parametrus, lai iegūtu vajadzīgo informāciju;
  • Ieekonomēts laiks;
  • Precīzi atlasīta informācija;
  • Rezultāti pieejami vienkopus pārskatāmā formā.

Nekustamo īpašumu darījumu monitorings

Monitorings nodrošina iespēju sekot līdzi nekustamo īpašumu tirgus aktivitātei un ērti uzzināt par interesējošā teritorijā reģistrētajiem nekustamo īpašumu darījumiem. 

Nekustamo īpašumu darījumu monitorings ļauj sekot līdzi zemes, būvju (ēkas un inženierbūves) vai konkrētu telpu grupas (dzīvokļi) pārdošanas darījumiem, kas notikuši konkrētā teritorijā (ielā, pilsētā, novadā vai pagastā) vai konkrētā adresē. 

Reizi mēnesī, ja kādā no monitoringa sarakstā pievienotajām teritorijām vai adresēm būs reģistrēts jauns nekustamā īpašuma darījums, saņemsi par to paziņojumu savā e-pastā. 

Uzzini vairāk par Nekustamo īpašumu darījumu katalogu, datu atlasi vai arī piesakies nekustamo īpašumu darījuma monitoringa bezmaksas izmēģinājumam jau tagad, sazinoties ar savu Lursoft IT klientu konsultantu vai arī Lursoft IT Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai zvanot 67844300. 

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*