Lursoft news

Lursoft ar izstrādātajiem Sankciju risinājumiem izvirzīts starp LIKTA “Platīna pele” finālistiem

2022. gada 21. novembris

Kopš 2007.gada Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) pasniedz “Platīna pele” balvu, lai apzinātu veiksmīgākos Latvijā radītos digitālos risinājumus, novērtētu izcilāko projektu autorus un izstrādātājus, kā arī veicinātu izpratni par jēgpilnu tehnoloģiju pielietojumu sabiedrībā, biznesā, pārvaldē un izglītībā.

Šogad “Platīna pele” LIKTA gadskārtējās konferences ietvaros tiks pasniegtas sešās nominācijās, tostarp “Uzņēmuma digitālā transformācija”, kurai varēja pieteikties uzņēmumi, kuri veiksmīgi īstenojuši digitālo transformāciju savā uzņēmumā, ieviešot IKT risinājumus preču vai pakalpojumu ražošanai, piedāvāšanai klientiem un/ vai uzņēmuma organizatorisko darbību, procesu un kompetenču pārveidei.

Balvas “Platīna pele” nominācijā “Uzņēmuma digitālā transformācija” finālam žūrija izraudzījusies  arī Lursoft izstrādātos Sankciju risinājumus – monitoringu un automatizētu masveida pārbaudi sankciju sarakstos.

Lai arī sankciju izpēte aktuāla jau vairākus gadus, īpašu aktualitāti tā ieguvusi pēc Krievijas bruņotā iebrukuma Ukrainā. Lursoft izveidotie Sankciju risinājumu pakalpojumi palīdz uzņēmumiem izpildīt Starptautisko un Latvijas Republikas nacionālo sankciju likumā noteikto obligāto pienākumu veikt klientu izpēti, jo vienkopus nodrošināta pieeja visiem LR jurisdikcijai saistošajiem sankciju sarakstiem, arī  OFAC sarakstam, kā arī pievienota iespēja veikt pārbaudi par personu liegumiem LR valsts reģistros.

3 PRAKTISKI SOĻI SANKCIJU PĀRBAUDĒ

Lursoft izveidotie risinājumi ļauj uzņēmējiem nekavējoties reaģēt un pārtraukt darījumus ar sankcionētām personām, izslēdzot darījuma, reputācijas un kriminālatbildības iestāšanās riskus. Papildu digitālajiem risinājumiem, lai veicinātu drošu uzņēmējdarbības vidi Latvijā, Lursoft arī organizē seminārus, tādējādi uzņēmējus izglītojot par sankciju piemērošanas aktualitātēm, klientu izvērtēšanu, izpēti un uzraudzību.

LURSOFT ORGANIZĒTIE SEMINĀRI

Izmantojot Lursoft radītos risinājumus, sankciju masveida pārbaudi var veikt automatizēti, bet uzraudzību uzņēmumiem un to saistītām personām nodrošina monitorings.

Pakalpojumi pieejami gan WEB saskarnē, gan arī kā API risinājumi. Saraksti tiek aktualizēti reizi stundā no pirmavota.

“Platīna pele” uzvarētāju apbalvošana norisināsies š.g. 7.decembrī “LIKTA Konference 2022” ietvaros.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*