Lursoft news

Klientu dāvanām paredzētos līdzekļus Lursoft novirzīs jēgpilnām aktivitātēm bērnu un cilvēku ar funkcionāliem traucējumiem atbalstam

2021. gada 20. decembris

“Kāpēc vairot sāpes? Lai vairojas labāk prieks,” Kārļa Skalbes pasakā teicis Kaķītis. Pievienojoties šiem viedajiem vārdiem, Lursoft kā sociāli atbildīgs uzņēmums Ziemassvētkos visus klientu dāvanām paredzētos līdzekļus novirzījis jēgpilnām aktivitātēm, lai palīdzētu tiem, kuriem atbalsts nepieciešams visvairāk, – bērniem ar veselības problēmām un cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem ērtākai un labākai dzīvei.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: “Pieredze rāda, ka korporatīvās dāvanas nereti iegulst biroju plauktos, vai arī tās prieku rada tikai nelielai daļai sadarbības partneru darbinieku. Tādēļ šogad esam lēmuši mainīt ierasto kārtību un  Ziemassvētku dāvanām paredzētos līdzekļus novirzīt labdarībai. Lursoft misija ir nodrošināt Latvijā drošu uzņēmējdarbības vidi, un uzskatām, ka atbildība pret vidi un atbalsta sniegšana arī līdzcilvēkiem sasaucas ar mūsu uzņēmuma misiju, jo tas kopumā veido labāku un atbildīgāku sabiedrību.” Lursoft valdes locekle norāda, ka labdarības ideja ir atbalstīt tieši mazāk aizsargātās sabiedrības grupas, tādēļ šajā gadā esam izraudzījušies atbalstu sniegt bērniem ar veselības problēmām, kā arī cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem . “Latvijā ir daudz veiksmīgu uzņēmumu, kas var palīdzēt citiem, un mums ir patiess prieks, ka uzņēmēju atbalsts, iesaistoties un novirzot līdzekļus labdarībai, ik gadu pieaug,” teic D. Kiopa.

Lursoft klientu dāvanām paredzētie līdzekļi novirzīti labdarības akcijām “Dod pieci!” un “Eņģeļi pār Latviju”, Bērnu SOS ciematam, Liepājas neredzīgo biedrībai, Latvijas Bērnu fondam un Bērnu slimnīcas fondam.

Lursoft regulāri finansiāli un arī informatīvi atbalsta dažādus projektus, labdarības akcijas un nevalstiskās organizācijas, jo esam pārliecināti, ka visiem kopā sadodoties rokās mēs varam kļūt par labāku sabiedrību.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*