Lursoft news

Lursoft izziņās iekļauti uzņēmumu paziņojumi kreditoriem

2021. gada 16. aprīlis

Mūsdienās priekšrocības biznesā ir tiem, kuri ātri spēj pieņemt lēmumus. Tiesa, tas nebūtu iespējams bez uzticamas, aktuālas un vispusīgas informācijas, kas pieejama vienkopus, ļaujot ietaupīt uzņēmējdarbībā tik svarīgo laiku. Šādu iespēju nodrošina Lursoft, vienuviet aptverot plašu informāciju, kas nepieciešama klientu un piegādātāju izvērtēšanā.

Turpinot paplašināt lietotājiem pieejamās informācijas apjomu, Lursoft uzņēmumu izziņas tagad papildinātas ar Oficiālo publikāciju izdevumā “Latvijas Vēstnesis” publicētajiem paziņojumiem kreditoriem. Ņemot vērā, ka paziņojumos kreditoriem uzņēmumi informē par reorganizācijas iecerēm, par pamatkapiāla samazināšanu, kā arī par plāniem apturēt uz laiku saimniecisko darbību vai darbību pilnībā izbeigt u.tml., šāda informācija ir būtisks informācijas avots kreditoriem, kā arī potenciālajiem sadarbības partneriem, vērtējot turpmākās sadarbības iespējas un nosacījumus.

Uzņēmumiem un biedrībām ir pienākums likumā paredzētajos termiņos  noteiktos gadījumos publicēt paziņojumus, kas paredzēti trešo personu (kreditoru) interešu aizsardzībai.

Lai iepazītos ar uzņēmuma paziņojumiem kreditoriem:

Lai operatīvi saņemtu informāciju par izmaiņām uzņēmuma statusā, tā iesniegtajiem gada pārskatiem, paziņojumiem kreditoriem, nodokļu parādiem, tiesas sēdēm, apgrūtinājumiem un citām darbībām, kas varētu ietekmēt turpmākās sadarbības nosacījumus, aicinām izmantot arī Lursoft Klientu Portfeļa monitoringu. Monitorings nodrošina pastāvīgu klientu, piegādātāju un konkurentu uzraudzību, tādējādi atvieglojot un uzlabojot ikdienas biznesa procesus un ļaujot būtiski samazināt biznesa riskus.Lai iegūtu plašāku informāciju par Klientu Portfeļa monitoringa iespējām, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai Lursoft Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai zvanot 67844300

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*