Lursoft news

Lursoft laikrakstu bibliotēka News.lv papildināta ar Delfi Plus rakstiem

2021. gada 13. aprīlis

Lursoft laikrakstu bibliotēkā News.lv paplašināts pieejamo resursu klāsts, un tagad lasītājiem pieejamas arī ziņu portāla Delfi sadaļas “Delfi Plus” publikācijas gan latviešu, gan krievu valodās.

“Delfi Plus” lasītājiem piedāvā analītiskus rakstus un stāstniecības projektus, ik mēnesi nodrošinot piekļuvi vairāk nekā 100 unikāliem rakstiem par plašu tēmu loku. Papildus ikdienas ziņām “Delfi Plus” saturs palīdz gūt padziļinātāku ieskatu Latvijas un pasaules aktualitātēs.

Divdesmit darbības gadu laikā “Delfi” uzkrājis pieredzi, zināšanas un lasītāju uzticību, kas ļāvis tam kļūt par līderi sabiedrības informēšanā par aktualitātēm un nodrošinot analītisku, skaidrojošu, izglītojošu un arī izklaidējošu materiālu klāstu.

News.lv bibliotēkā pieejami vairāk nekā 100 dažādi izdevumi, tostarp gan centrālās un reģionālās avīzes, arī specializētā literatūra un vēsturiski laikraksti. Kopumā News.lv lietotājiem pieejami vairāk nekā 6,96 miljoni rakstu par vairāk nekā 25 gadu ilgu periodu. Laikrakstu arhīvs ik dienu tiek papildināts ar vairākiem simtiem jaunu publikāciju, kā arī pastāvīgi, uzklausot savu lasītāju vajadzības, News.lv tiek paplašināts ar jauniem izdevumiem.

Lasīt “Delfi Plus” rakstus latviešu valodā
Lasīt “Delfi Plus” rakstus krievu valodā

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*