Blog

Noskaidro patiesos labuma guvējus, izmantojot Saistību grafu

2019. gada 31. jūlijs

Lursoft dati liecina, ka patiesie labuma guvēji patlaban reģistrēti vairāk nekā 153 tūkstošiem uzņēmumu, tāpēc, lai būtu vieglāk atklāt saistības starp dažādiem uzņēmumiem un personām, Lursoft papildinājis pakalpojumu “Saistību grafs”, tajā iekļaujot arī informāciju par patiesajiem labuma guvējiem.

Tas nozīmē, ka, izvērtējot potenciālos darbības partnerus, varēsiet gūt vēl pilnīgāku priekšstatu par to saistībām ar citiem uzņēmumiem, atklājot arī informāciju, kas nav iegūstama, skatot sakarības tikai starp amatpersonām un dalībniekiem.

Saistību grafs palīdz pārbaudīt personu un uzņēmumu esošās un vēsturiskās saistības, ļaujot uzreiz pārliecināties ne tikai par to, vai uzņēmumi ir aktīvi, bet arī vai tiem ir reģistrēti maksātnespējas procesi, komercķīlas un nodrošinājumu. Tāpat arī Saistību grafā uzreiz redzama informācija, vai uzņēmums ir iesniedzis gada pārskatu par pēdējo periodu.

Saistību grafa funkcionalitāte papildināta ar vēl vienu jaunumu – tagad grafā atainoto informāciju var saglabāt arī .xls dokumentā, kas noderēs, ja vēlies informāciju par personas un uzņēmumu saistībām pārlūkot strukturētu tabulā.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*