Lursoft news

Ar monitoringu uzzini pirmais, kad Tavs konkurents vai partneris iesniedzis gada pārskatu

2019. gada 23. aprīlis

Ar katru dienu iesniegto gada pārskatu skaits turpina pieaugt, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks pārbaudīt, ar kādiem rezultātiem aizvadītajā gadā strādājuši Tavi klienti, partneri un konkurenti.

Lai katru dienu nebūtu jāvelta laiks, lai datu bāzē pārbaudītu, vai interesējošie uzņēmumi jau ir iesnieguši savus pārskatus, Lursoft aicina izmantot Klientu Portfeļa Gada pārskatu monitoringu.

Piesakoties monitoringam, svarīgākā informācija Tev vairs nepaslīdēs garām nepamanīta, jo tad, ja kāds no Taviem partneriem vai konkurentiem iesniegs jaunu gada pārskatu, Klientu Portfelis Tev ikreiz informēs e-pastā.

Tas nozīmē, ka Gada pārskata monitorings ļaus ietaupīt savu laiku un vienkopus uzzināt, kuri no interesējošajiem gada pārskatiem ir pieejami, lai nepieciešamības gadījumā ar tiem varētu iepazīties Lursoft datu bāzē.

Lursoft dati rāda, ka patlaban datu bāzē reģistrēti nepilni 56 tūkstoši gada pārskati par 2018.gadu, savukārt par 2017.gadu – 131,7 tūkstoši pārskatu. Tas liecina, ka aktīvākais pārskatu iesniegšanas periods vēl ir tikai priekšā, tāpēc, lai nepalaistu garām sev svarīgāko informāciju, ir īstais brīdis, lai pieteiktos Klientu Portfeļa Gada pārskatu monitoringam.

Neatliec uz vēlāku laiku un piesakies Klientu Portfeļa monitoringu izmēģinājumam jau tagad!

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*