Blog

Jaunajiem uzņēmējiem – “‘špikeris”

2015. gada 21. decembris

Tiem, kuri nolēmuši uzsākt savu uzņēmējdarbību, noderēs jaunā, īpaši topošajiem uzņēmējiem izveidotā Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapas sadaļa „Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?”!
Lai sekmētu saimniecisko darbību valstī kopumā un atsevišķās pašvaldībās, kā arī – lai veicinātu iedzīvotāju izpratni un informētību par uzņēmējdarbības uzsākšanu, jaunajā VID mājaslapas sadaļā vienuviet apkopota svarīgākā informācija, kas nepieciešama, lai uzņēmējdarbību uzsāktu sekmīgi un atbilstoši valsts un pašvaldību normatīvo aktu prasībām.
Jaunajā sadaļā „Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?” soli pa solim izskaidrotas uzņēmējdarbības reģistrācijas iespējas izvēlētajā darbības veidā un jomā, atbilstošākā nodokļu maksāšanas režīma izvēle, darbinieku un darba rīku reģistrēšana, elektroniskās saziņas ar VID uzsākšana, kā arī uzskaitītas publiski pieejamās datubāzes ikviena uzņēmēja papildu informācijai un darījumu drošībai.
Kopumā tie ir tikai pieci soļi, kas jāveic topošajam uzņēmējam, lai ideja par savu uzņēmumu vai saimniecisko darbību kļūtu par realitāti! Pie katra no pieciem soļiem pievienotas arī saites uz tām VID un citu iestāžu mājaslapu sadaļām, kurās iespējams iegūt plašāku un detalizētāku informāciju par attiecīgo uzņēmējdarbības aspektu.

pieci_soli_VID

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*