Lursoft news

Business Riga raksti tagad lasāmi arī latviešu valodā

2014. gada 22. oktobris

Kopš aizvadītā gada nogales Lursoft izdod žurnālu par aktuālākajiem un nozīmīgākajiem biznesa jautājumiem Latvijā un Baltijā – Business Riga. Līdz šim žurnāls lasītājiem bija pieejams drukātā versijā un interneta mājas lapā www.businessriga.lv krievu un angļu valodās, taču, ņemot vērā lasītāju vēlmes, no šodienas visas Business Riga publikācijas lasāmas arī Lursoft Laikrakstu bibliotēkā www.news.lv.  

Laikrakstu bibliotēkā žurnāla raksti pieejami ne tikai angļu un krievu valodās, bet arī latviski, piedevām tiek piedāvāta iespēja arī meklēt interesējošās tēmas un publikācijas žurnāla arhīvā.

Business Riga lasītājiem piedāvā analītisku un aktuālu lasāmvielu, kas ļauj iegūt priekšstatu par uzņēmējdarbības attīstības tendencēm un analizēt to ietekmējošos faktorus. Žurnāla numuri tiek papildināti gan ar Baltijas, gan Latvijas uzņēmumu TOPiem, tādējādi sniedzot vērtīgu informāciju par biznesa vidi un norisēm tajā.

Oktobra vidū iznācis jaunākais Business Riga numurs. Tajā iespējams uzzināt ne tikai to, kuri ir Latvijas TOP 100 lielākie uzņēmumi, bet arī noskaidrot, kā Latvijas pārtikas rūpniekiem veicas ar Ķīnas tirgus iekarošanu. Tāpat arī jaunākajā numurā publicēta intervija ar BTA valdes priekšsēdētāju Jāni Lucauu, sniegts atskats uz septembrī notikušo Rīgas Konferenci 2014.

Papildu informācija:

Business Riga publikācijas latviešu valodā: http://news.lv/Business-Riga-LV/2014/10/17

Business Riga publikācijas angļu un krievu valodās: http://news.lv/Business-Riga-EN-RU/2014/10/17

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*