Lursoft news

Aicinām iesaistīties iniciatīvā Atbalsti mazo biznesu!

2014. gada 23. oktobris

Jau atkal aizritējis gads, tādēļ iepazīstinām ar iniciatīvas Atbalsti mazo biznesu! sniegtajām iespējām 2014.gada rudenī, lai sniegtu atbalstu Tava uzņēmuma vai biznesa idejas attīstībai.

Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu forums ar sadarbības partneriem aicina Tevi aktīvi iesaistīties iniciatīvas Atbalsti mazo biznesu! norisē, lai sniegtu atbalstu mazajiem uzņēmumiem un uzņēmīgajām ģimenēm.

Arī šogad tiek piedāvāts izmantot iniciatīvas komunikācijas kanālus, partneru atbalstu, uzlabotos bezmaksas mārketinga instrumentus,tostarp arī īsvideo veidotāju, un iegūt noderīgas zināšanas un kontaktus semināros, kas notiks septiņās Latvijas pilsētās.

Pagājušajā gadā iniciatīvā piedalījās vairāk nekā 4 000 mazo uzņēmēju un to vidējais apgrozījums ir audzis par 18%, bet iniciatīvas dalībnieku vidū vidējais darbinieku skaits palielinājies no 2 līdz 3 strādājošajiem.

Mūsu kopējais darbs ir atzinīgi novērtēts no Eiropas Komisijas puses un ir saņēmis goda rakstu kā labākā nacionālā iniciatīva uzņēmējdarbības gara stiprināšanai 2013.gadā.

Semināriem Mazā biznesa pēcpusdiena aicinām reģistrēties interneta vietnē mazabiznesadiena.lv

 

Ielūgums uz Mazā biznesa dienām

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*