Lursoft news

News.lv arhīvā uzkrāti jau vairāk nekā 5,3 miljoni rakstu

2014. gada 12. augusts

 Rīga, 12.08.2014.

Vairāk nekā desmit gadu garumā Lursoft Laikrakstu bibliotēkā News.lv uzkrāts jau 5,3 miljonu liels rakstu arhīvs, kas ikvienam ļauj lasīt gan jaunāko izdevumu publikācijas, gan meklēt rakstus arī pirms vairāk nekā 20 gadiem izdotu laikrakstu slejās. Ik dienas News.lv bibliotēka tiek papildināta ar aptuveni 700 jauniem rakstiem ne tikai no Latvijas centrālajiem un reģionālajiem laikrakstiem, bet arī ar Iepirkumu uzraudzības biroja sludinājumiem, portālu klientuportfelis.lv, MidLink.lv, ziņu aģentūras BNS ziņām un informāciju no citiem resursiem.

Patlaban News.lv saviem lasītājiem piedāvā 71 izdevumu, kas regulāri tiek papildināts ar jaunām publikācijām, savukārt vēl 37 laikrakstiem pieejams vēsturiskais arhīvs. Rūpējoties, lai lietotājiem būtu pieejams pēc iespējas plašāks informācijas klāsts, News.lv bibliotēka pastāvīgi tiek papildināta ar aizvien jauniem izdevumiem. Tām, piemēram, pēdējā mēneša laikā  Lursoft Laikrakstu bibliotēkā News.lv iekļauti arī tādi laikraksti, kā Engures Novada Ziņas, Ventspils Novadnieks, Cesvaines Ziņas, Krimuldas Novada vēstis un arī MidLink.lv, kas piedāvā komentārus un skaidrojumus par Latvijas un ārvalstu uzņēmumiem saistošiem nodokļu un uzņēmējdarbības jautājumiem. Skaidrojumus par uzņēmējiem svarīgajiem jautājumiem sniedz pieredzējušie PwC eksperti.

News.lv ir lielisks sabiedrotais ikvienam, kuram interesē pasaulē, valstī un savā reģionā notiekošais, jo laikrakstu bibliotēka sniedz iespēju ne tikai lasīt jaunākās ziņas, bet arī meklēt sev nepieciešamo informāciju ievērojamā publikāciju arhīvā, ļaujot atrast atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem gan par biznesa, politikas, sporta un kultūras tēmu, gan arī par auto, veselības, izglītības u.c. jautājumiem.

Lai ievērojamajā rakstu krājumā nepalaistu garām sev svarīgāko informāciju no jaunākajiem izdevumiem, izmanto News.lv Laikrakstu aģentu, kas  vienmēr ar e-pasta starpniecību informēs, ja kādā no rakstiem būs pieminēta Tevi interesējošā tēma.

News.lv laikrakstu karte

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*