Lursoft news

Klientu Portfeļa lietotājiem tagad pieejams Tiesas sēžu saraksts

2014. gada 11. februāris

Janvāra beigās Klientu Portfelis informēja par monitoringu saraksta papildinājumu, ziņojot, ka ieviests Tiesas sēžu kalendāra monitorings, kas ļauj ērti sekot līdzi aktuālākajai informācijai par interesējošajiem uzņēmumiem nozīmētajām tiesas sēdēm. Ņemot vērā lietotāju lielo interesi par jaunieviesto monitoringu, Klientu Portfeļa pakalpojumu klāsts papildināts ar jaunumu – Tiesas sēžu sarakstu.

Jaunieviestais pakalpojums ļauj saraksta formātā aplūkot ziņas par Latvijas tiesu nozīmētajām sēdēm, sniedzot svarīgāko informāciju, kas saistīta ar tiesas norisi, tostarp prasītāja un atbildētāja vārdus, procesa veidu, tiesu, kura izskata konkrēto procesu. Ērtākai tiesas sēžu saraksta pārlūkošanai pieejami arī filtri, kas ļauj atlasīt tiesas sēdes pēc interesējošās tiesas, procesa veida, instances un tiesneša. Tāpat arī pieejama meklēšana, kas ļaus ātri pēc izvēlētajiem parametriem sarakstā atrast interesējošos ierakstus.

Tiesas sēžu saraksts ir noderīgs palīgs ne tikai juridisko pakalpojumu sniedzējiem un iestāžu, organizāciju juristiem, bet arī ikvienam, kurš vēlas būt informēts par savu klientu un sadarbības partneru darbību.

Lai iegūtu papildus informāciju par Tiesas sēžu sarakstu un Tiesas sēžu kalendāra monitoringu, kā arī citiem Klientu Portfeļa piedāvātajiem pakalpojumiem, aicinām sazināties ar mums, zvanot pa tālruni 67844300 vai rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Klientu Portfelis pastāvīgi tiek pilnveidots, papildinot gan tā piedāvāto pakalpojumu klāstu, gan uzlabojot funkcionalitāti, tādēļ uz norādīto tālruni un e-pastu arī gaidīsim Jūsu ierosinājumus, kas ļaus nākotnē vēl sekmīgāk attīstīt Klientu Portfeli un nodrošināt Jums visnepieciešamākos pakalpojumus.

 

Papildus informācija:

Klientu Portfelis: https://www.klientuportfelis.lv/

Pieteikšanās Klientu Portfeļa izmēģinājumam: https://www.klientuportfelis.lv/lv/site/signup

Informācija par Klientu Portfeļa sniegtajiem pakalpojumiem: https://www.lursoft.lv/klientu-portfelis.html

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*