Lursoft news

Global Management Challenge Latvijas mēroga sacensībās uzvar komanda BALTA

2013. gada 27. februāris

Pagājušajā nedēļā noslēdzās Global Management Challenge 2012 – biznesa un stratēģiskās vadības sacensības – Latvijas mērogā, kur 8 komandu konkurencē uzvaru pārliecinoši izcīnīja komanda BALTA, kas pārstāvēja uzņēmumu AAS BALTA ar Lindu Juhnu, Santu Lemšu, Gati Graubiņu, Valdi Krolu un Uldi Bunkšu tās sastāvā. Uzvarētāji dosies pārstāvēt Latviju sacensību starptautiskajā finālā, kas norisināsies no 16 līdz 19 aprīlim Bukarestē, Rumānijā un kur par uzvaru būs jācīnās 41 nacionālo sacensību uzvarētāju komandu starpā.

Atgādinām, ka iepriekšējā gada Global Management Challenge starptautiskajā finālā Ukrainā komanda „Arčers Juniors”, pārstāvot Latviju, 39 komandu konkurencē izcīnīja godpilno 7 vietu.

Biznesa un stratēģiskās vadības sacensībās Global Management Challenge Latvijā norisinājās jau 4 gadu, šogad piedaloties astoņām komandām. Jau otro gadu sacensībās piedalās arī studentu komandas no dažādām Latvijas augstskolām – ar studentu atbalstītāju – RemPro, WorkingDay Latvia un Birojnīca atbalstu. Šogad studentu komandas sekmīgi sevi parādīja, veiksmīgi konkurējot ar pieredzējušiem uzņēmumu pārstāvjiem un Latvijas mēroga sacensībās ieņemot otro un trešo vietu.

Sacensību atbalstītājs uzņēmums LURSOFT šogad dāvāja speciālās balvas divām komandām: Uzņēmuma komandai BALTA par pārliecinošu uzvaru un stabilo stratēģiju un studentu komandai WorkingDay Almighty par sekmīgajiem rādītājiem sacensību gaitā, noslēgumā ieņemot trešo vietu un atpaliekot no otrās vietas ar pavisam nelielu punktu starpību.

Pasaulē lielākās stratēģiskās vadības sacensības Global Management Challenge ir efektīvs uzņēmuma un biznesa vadības prasmju treniņš, kas, neradot reālus riskus, sniedz sacensību dalībniekiem starptautiska biznesa vadīšanas pieredzi. Sacensību dalībnieku uzdevums ir virtuāli vadīt uzņēmumu ar mērķi panākt augstāko uzņēmuma akciju vērtību salīdzinājumā ar konkurentiem.

Latvijā sacensības organizē SIA O.D.A. (Organization Development Academy) – personāla un organizāciju attīstības konsultāciju uzņēmums – sadarbībā ar Lursoft, GatewayBaltic, portāliem IR.lv un Apollo.lv, WorkingDay Latvia, LETA un Birojnīca.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*