Lursoft news

Pasniegtas TOP 500 balvas, Lursoft speciālbalva – Lauma Fabrics

2012. gada 23. novembris

Pasniegtas TOP 500 balvas, Lursoft speciālbalva – Lauma Fabrics

Ceturtdien svinīgā godināšanas ceremonijā laikraksts Dienas Bizness un SIA Lursoft IT pasniedza balvas veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem, kā arī tika prezentēts jau sešpadsmitais TOP 500 žurnāla izdevums. Pagājušajā gadā lielākais uzņēmums pēc neto apgrozījuma bijis ķīmisko vielu vairumtirgotājs SIA Uralchem Trading, uz otro pozīciju novirzot iepriekšējo gadu līderi AS Latvenergo.

 

TOP 500 balvas šogad tika pasniegtas deviņās TOP nominācijās.Jāatzīmē, ka Dienas Biznesa nomināciju izvēli šogad noteica ne tikai spēja palielināt apgrozījumu, bet arī citi faktori, tostarp,  uzņēmumu peļņas rādītāji, kā arī lielāks uzsvars likts uz vietējā kapitāla ražošanas uzņēmumiem ar eksporta potenciālu un tika vērtēta uzņēmuma reputācija tirgū.

Lursoft specbalvu šogad saņēma AS Lauma Fabrics. Pasniedzot specbalvu SIA Lursoft IT valdes priekšsēdētāja Iluta Riekstiņa norādīja, ka AS Lauma Fabrics izpelnījies to tāpēc, ka ir viens no lielākajiem reģionālajiem ražošanas uzņēmumiem, kurš nodarbina vairāk kā 500 darbiniekus. Uzņēmuma veiksmīgu darbību apstiprina arī finanšu rādītāji – uzņēmums šogad ieņem TOPa 192. vietu ar apgrozījumu 22 miljonu latu apmērā (pret 2010.g. + 15%).

Foto: db.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*