Lursoft news

Martā pieaugusi Zemnieku saeimas publicitāte

2011. gada 25. marts

Lai arī Biedrību un nodibinājumu reģistrā reģistrētās Zemnieku saeimas vārds presē vienlīdz aktīvi izskanējis visa gada garumā, tieši šomēnes organizācijai reģistrēta pēdējā gada laika augstākā publicitāte.

Pēdējo divpadsmit mēnešu laikā Zemnieku saeimas vārds laikrakstos un ziņu aģentūras BNS ziņās pieminēts 500 reizes, no kurām 71 raksts bijis šomēnes (līdz 24.martam).

Lursoft apkopotie dati uzrāda interesantu tendenci – pēdējos mēnešos Zemnieku saeimas publicitāte bijusi izteikti mainīga – ja septembrī, novembrī un janvārī publicitāte bija salīdzinoši augsta, tad jau nākamajā mēnesī rādītājs ievērojami sarucis.

Zemnieku saeimas publicitāte

Šomēnes Zemnieku saeima organizēja kongresu, kura norises atspoguļošana medijos arī nodrošinājusi biedrības augsto publicitātes reitingu. Kongresa ietvaros pie Latvijas kolēģiem viesojās eksperti no Eiropas organizācijām, savukārt pasākuma laikā būtiska uzmanība tika pievērsta Kopējai lauksaimniecības politikai pēc 2013.gada.

Tāpat arī martā prese pievērsusi uzmanību zemnieku aktualizētajam jautājumam par PVN likmes samazināšanu dārzeņiem un augļiem, kas ļautu bremzēt nelegālo tirdzniecību, un Finanšu ministrijas iecerei samazināt lauku darbiem paredzēto bezakcīzes dīzeļdegvielas apjomu uz vienu hektāru. Reaģējot uz zemnieku protestiem, marta vidū valdība nolēma piešķirt 85,496 miljonus litru degvielas bez akcīzes nodokļa.

Papildu informācija:

Lursoft laikrakstu bibliotēka: http://www.news.lv

Laikrakstu aģents: http://news.lv/agent

Zemnieku saeimas publicitāte: http://news.lv/publicity/Zemnieku-saeima

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*