Lursoft news

Aicinām piedalīties konferencē “Labā prakse radošo, mediju un PR pakalpojumu iepirkumos”

2011. gada 23. februāris

Šī gada 2.martā notiks Latvijas Reklāmas asociācijas (LRA) un Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācijas (LSAKA) rīkotā konference “Labā prakse radošo, mediju un PR pakalpojumu iepirkumos”.

Konferencē par komunikāciju nozares iepirkumu specifiku un problemātiku diskutēs reklāmas, mediju un sabiedrisko attiecību aģentūru vadītāji, publiskā un privātā sektora iepirkumu speciālisti un sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāji, Iepirkumu Uzraudzības biroja pārstāvji, juristi un sabiedriskās domas pētnieki. Pasākums noritēs trīs paneļdiskusijas daļās.

Pasākumā tiks publiskoti sadarbībā ar pētījumu centru SKDS veikta pētījuma rezultāti par komunikācijas pakalpojumu – reklāmas un sabiedrisko attiecību – iepirkumiem publiskajā un privātajā sektorā, savukārt LRA un LSAKA prezentēs “Labās prakses iepirkumu vadlīnijas” reklāmas, mediju un sabiedrisko attiecību aģentūru iepirkumos.

Konferences dalībniekiem izlozes kārtībā tiks speciālbalvas no pasākuma informatīvā atbalstītāja – “Lursoft”.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūgums pieteikt savu dalību līdz 2011.gada 25.februārim, aizpildot pieteikšanās formu: http://ej.uz/lra_lsaka_labo_praksi

Konference notiks viesnīcā “Radisson Blu Hotel Latvija”, Elizabetes ielā 55, konferenču zālē “Beta” no plkst. 10:00 – 14:00.

Papildu informācija:

Latvijas Reklāmas asociācija: www.lra.lv // lra@lra.lv

Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija www.lsaka.lv // lsaka@lsaka.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*