Lursoft news

Izmantojiet Lursoft bezmaksas pakalpojumu Komercreģistra ziņas!

2008. gada 5. novembris

Ņemot vērā lielo uzņēmēju atsaucību izmantojot Maksātnespējas reģistra sistēmu internetā, kuru finansējis un izstrādājis SIA „Lursoft IT” (Lursoft), kā arī atsaucoties uz Latvijas darba devēju konfederācijas rīkotajā Efektīvas pārvaldības un partnerības forumā izskanējušajiem priekšlikumiem, Lursoft, pamatojoties uz sadarbības līgumu ar Tieslietu ministriju, paplašina pieejamību Lursoft veidotajam pakalpojumam \”Komercreģistra ziņas\”.

Šis pakalpojums reālā laika režīmā nopublisko ieraksta saturu internetā, un ļauj jebkuram interesentam bez maksas iegūt informāciju par visiem komercreģistrā izdarītajiem ierakstiem un grozījumiem, tūlīt pēc reģistrācijas fakta izdarīšanas reģistrā, atšķirībā no līdzšinējās prakses, kad paziņojumi tika publicēti pēc vairākām dienām laikrakstā \”Latvijas Vēstnesis\”.

Šis ir unikāls risinājums ne tikai Latvijas reģistru vidē, bet arī ES valstu vidū, jo reālā laika režīmā publisko pilnu ieraksta saturu, kas izdarīts valsts iestāde. Lai gan saturiski informācija ir identiska tai informācijai, kas tiek publiskota laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”, jaunajam pakalpojumam nav juridiska spēka, jo to šobrīd neparedz LR normatīvie akti.

Komercreģistrā veiktajiem ierakstiem iespējams sekot ne tikai hronoloģiskā secībā, bet arī pēc izdarītā ieraksta veidiem (jauni uzņēmumi, izmaiņas valdē, izmaiņas juridiskajā adresē u.c.).

Sīkāk par pakalpojumu \”Komercreģistra ziņas\”

Lai ievērotu Fizisko personu aizsardzības likuma prasības, pakalpojums \”Komercreģistra ziņas\” ir pieejams identificētiem lietotājiem. Lietotāji var autorizēties sistēmā izmantojot ne tikai Lursoft abonementu, bet arī e-parakstu vai izmantojot AS \”Hansabanka\”, AS \”DnB Nord\”, AS \”SEB Banka\”, AS \”Norvik Banka\” un AS \”Latvijas Krājbanka\” internetbanku autorizācijas iespējas.

Ņemot vērā Latvijas komercbanku sniegtos publiskos paziņojumus, šobrīd internetbanku lietotāju skaits pārsniedz jau 1,2 miljonus.

\"DnB  \"Hansabanka  \"Latvijas  \"Norvik  \"SEB 

Pakalpojums bez maksas pieejams gala lietotājiem, kuri ievēro Lursoft sistēmu lietošanas noteikumus.

Vairāk varat uzzināt:

www.lursoft.lv

vai zvanot uz Lursoft Klientu apkalpošanas daļu 67844300, kā arī sūtot e-pastu uz info@lursoft.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*