Blog

Saņem atlaidi dalībai konferencē “Publiskie iepirkumi 2023”!

2023. gada 16. janvāris

Jau 25. janvārī norisināsies ikgadējā konference publisko iepirkumu profesionāļiem “Publiskie iepirkumi 2023”, kurā praktiski un interaktīvi tiks skatītas nozīmīgākās publisko iepirkumu jomas aktualitātes.

Konference otrajā daļā plkst. 11.30 konferences dalībnieki aicināti noklausīties Lursoft praktisko lekciju “Piegādātāju sankciju risku pārbaude un uzraudzība”.

“Tikpat būtiski, kā pārzināt un izprast normatīvo aktu prasības, kas regulē iepirkumu jomu, ir arī korekti veikt sankciju pārbaudi  un pretendentu izpēti, lai piemērotu izslēgšanas nosacījumus atbilstoši likumdošanas prasībām,” uzsver Lursoft Pārdošanas daļas vadītāja Līga Lūse-Zambare. Viņa konferences ietvaros stāstīs par to, ar kādiem izaicinājumiem jāsaskaras iepirkumu speciālistiem, veicot  pretendentu un ar to saistīto personu pārbaudi sankciju sarakstos. Tāpat arī tiks sniegti praktiski ieteikumi, kā ērtāk veikt nepieciešamās pārbaudes, kam īpaši pievērst uzmanību un kā īstenot sankciju risku uzraudzību noslēgto līgumu darbības laikā.

Lai reģistrētos konferences “Publiskie iepirkumi 2023” apmeklējumam tiešsaistē

ar 20 EUR atlaidi,

izmanto Lursoft klientiem paredzēto atlaižu kodu

Lursoft-20

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*