Lursoft news

Lursoft pievienojies Latvijas Eksportētāju asociācijas “The Red Jackets” biedru pulkam

2022. gada 3. novembris

Savā vairāk nekā 30 gadu darbības pieredzē Lursoft kļuvis par nozīmīgu spēlētāju Latvijas informācijas tirgū, nodrošinot uzņēmējiem atbalstu biznesa procesos un lēmumu pieņemšanā. Pievienošanās Latvijas Eksportētāju asociācijai “The Red Jackets” ir būtisks solis  Lursoft atpazīstamības paplašināšanai ārpus Latvijas robežām, kā arī iespēja atbalstīt citus Latvijas eksportētājus, daloties ar savu pieredzi.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa par pievienošanos Latvijas Eksportētāju asociācijai: “Pievienojoties asociācijai, vēlamies gūt pieredzi un zināšanas jaunu tirgu apguvē, lai paplašinātu savu klientu loku. Vienlaikus ceram, ka ar Lursoft pakalpojumu palīdzību varēsim sniegt arī svarīgu atbalstu Latvijas eksportētājiem klientu pārbaudē.

Rūpējoties par drošu uzņēmējdarbības vidi un ticamu datu pieejamību, Lursoft vienkopus nodrošina plašu aktuālo informāciju no dažādiem datu avotiem. Lursoft  klientiem tiek nodrošināti pakalpojumi, kuros ietverta informācija ne tikai par Latvijas uzņēmumiem, bet aizvien vairāk arī par ārvalstu uzņēmumiem. Pēdējo gadu laikā Lursoft mērķtiecīgi strādā, lai paplašinātu pakalpojumu klāstu, kas palīdzētu, piemēram, eksportējošiem uzņēmumiem mazināt riskus un palielināt darījumu drošību.

Lursoft klientiem tiešsaistē pieejami tādi informācijas avoti kā Eiropas Biznesa reģistra datu bāze, Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas uzņēmumu katalogi, kas palīdz gan izvērtēt darījuma partnerus, gan veikt dažāda veida tirgus analīzi, piemēram,  par interesējošā nozarē strādājošiem uzņēmumiem. Uzņēmumiem, kas darbojas eksporta tirgos, īpaši atvieglo darbu arī Lursoft veidotie sankciju risinājumi, kas ļauj veikt sadarbības partneru  un to saistīto personu pārbaudes starptautiskos sankciju sarakstos, kā arī izmantot monitoringu pakalpojumus, kas nodrošina pastāvīgu klientu uzraudzību.

“The Red Jackets” apvieno Latvijas eksportētājus un organizācijas, kas strādā ar Latvijas eksportspējas veicināšanu. Veicinot valsts ekonomisko izaugsmi, asociācija dibināta 2020.gada janvārī. Šobrīd asociācijā apvienojušies  jau vairāk nekā 40 biedri.

Asociācijas mērķis ir pašmāju eksportējošo uzņēmumu atbalstīšana un izaugsmes stimulēšana, kā arī Latvijas stāsta radīšana un popularizēšana ārvalstīs.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*