Lursoft news

Lursoft izziņās iekļauta informācija par uzņēmumu veiktajām nodokļu iemaksām 2020.gadā

2021. gada 20. aprīlis

Lursoft izziņās iekļauta informācija par komersantu veiktajiem nodokļu maksājumiem valsts kopbudžetā 2020.gadā. Papildus datiem par kopējiem nodokļu maksājumiem valsts kopbudžetā, Lursoft izziņās pieejama arī informācija par uzņēmumu veiktajām iedzīvotāju ienākuma nodokļa un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām.

Lai Lursoft lietotājiem tiktu nodrošinātas iespējami plašākas datu analīzes iespējas, kas svarīgi klientu izpētes procesā, Lursoft izziņās pieejama informācija ne tikai par uzņēmumu samaksātajiem nodokļiem valsts kopbudžetā 2020.gadā, bet arī informācija par iepriekšējiem gadiem. Papildus tam, Lursoft nodrošina pārskatāmu informāciju par nozaru veiktajām nodokļu iemaksām, ļaujot novērtēt katra konkrētā uzņēmuma pienesumu nozarē nodokļu izteiksmē, kā arī salīdzināt katra uzņēmuma vidējās nodokļu iemaksas uz vienu strādājošo ar nozares rādītājiem.

Šādi dati ir noderīgi, veicot klientu, partneru un arī konkurentu izvērtēšanu un vērtējot to izaugsmi.

Jānorāda, ka 2020.gadā Latvijas uzņēmumi VID administrētajos nodokļos samaksājuši 7,42 miljardus eiro. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir samazinājums par 2,11%. 2,54 miljardus eiro no kopējās summas veidojušas valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, bet 1,29 miljardus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklis. 

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*