Lursoft news

Līdz februāra beigām Saistību grafu izmanto bez maksas!

2021. gada 19. februāris

Klientu risku izvērtēšana ir ikdiena ikvienā uzņēmumā, ne tikai pārbaudot jaunos piegādātājus un klientus, bet uzraugot arī esošos partnerus. Tiesa, izvērtēšanas process var būt sarežģīts un laikietilpīgs, tāpēc ir svarīgi izmantot risinājumus, kas šo procesu padara ērtāku, ātrāku un nodrošina visu svarīgāko informāciju vienuviet.

Tas jo īpaši svarīgi, pārbaudot kopsakarības starp personām un uzņēmumiem, kur liela nozīme ir ne tikai aktuālajai, bet arī vēsturiskajai informācijai, jo pat mazākā nianse var spēlēt izšķirošo lomu lēmumā par turpmāko sadarbību ar attiecīgo uzņēmumu vai personu.

Ērtai un ātrai klientu izvērtēšanai Lursoft piedāvā izmantot Saistību grafu, kas nodrošina iespēju pārskatāmā veidā redzēt gan esošās, gan arī vēsturiskās saistības starp personām un uzņēmumiem, tā, iespējams, atklājot saistības, par kurām iepriekš tev nebija informācijas. Svarīgi, ka pakalpojums ļauj pārskatīt saistības līdz pat 4. līmenim, tā nodrošinot iespēju pārredzēt arī meitas uzņēmumu saistības.

Lursoft dzimšanas dienas mēnesī no 19.februāra līdz 28.februārim Saistību grafs ikvienam Lursoft lietotājam pieejams bez maksas. Pārliecinies pats, cik ātra un vienkārša var būt klienta saistību analīze, ja vien izmanto Lursoft Saistību grafu!   

Saistību grafs ļauj vienkopus pārskatāmā veidā arī uzzināt:

  • Saistīto uzņēmumu pašreizējo statusu;
  • Vai kādam no saistītajiem uzņēmumiem ir maksātnespējas process vai reģistrēti nodrošinājumi;
  • Vai uzņēmumi ir iesnieguši pārskatu par pēdējo finanšu gadu;
  • Vai uzņēmumiem šobrīd ir reģistrēti nodrošinājumi.

Tāpat arī Saistību grafs vienlaikus ļauj pārskatīt uzņēmumu un fizisko personu ieguldījumu apjomu saistīto uzņēmumu pamatkapitālos, uzzināt, kuros no uzņēmumiem persona ir amatpersona vai patiesais labuma guvējs. 

Lai grafiskā veidā pārskatītu saistības, tev jānorāda tikai interesējošā uzņēmuma reģistrācijas numurs vai arī personas kods fiziskajai personai.

UZ SAISTĪBU GRAFU

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*