Lursoft news

Jauns pakalpojums – Atslēgas vārdu monitorings

2020. gada 6. oktobris

Lursoft saviem klientiem piedāvā jaunu, unikālu pakalpojumu – Atslēgas vārdu monitoringu. Ar jaunā pakalpojuma palīdzību ir iespēja sekot līdzi un uzzināt, ja kādā no dokumentiem pieminēts interesējošais atslēgvārds vai frāze.

Jaunais pakalpojums noderīgs ir gan tiem, kuri vēlas paplašināt savu klientu loku, sekot līdzi konkurentu aktivitātēm, gan arī tiem, kuri vēlas izvērtēt savu partneru darbību.

Piemēram, ja dokumentos kāds uzņēmums atsaucas uz Jūsu konkurentu, norādot, ka izmanto tā pakalpojumus, varat sagatavot savu piedāvājumu un aicināt uzņēmumu nākotnē izmantot Jūsu pakalpojumus vai arī iegādāties preces no Jums.

Tāpat arī varat monitorēt atslēgvārdus, kas saistīti ar Jūsu darbības jomu, lai iegūtu informāciju par nozarē notiekošajām aktivitātēm, kas citkārt varētu paslīdēt garām nepamanītas. Piemēram, ja kāds uzņēmums norāda, ka plāno izmantot pakalpojumus, kurus piedāvā  arī Jūsu uzņēmums, bet varbūt kāda firma dokumentos norādījusi, ka vēlas pievērsties jomai, kurā jau strādājat Jūs, kas nozīmē, ka tirgū ienāks jauns konkurents, kuram svarīgi pievērst uzmanību.

Ne mazāk svarīgi, ka Atslēgas vārdu monitorings ļauj sekot līdzi arī gadījumiem, kad dokumentos tiek pieminēti Jums svarīgas vietas, notikumi, ļaujot būt vispusīgi informētam par biznesa svarīgākajām norisēm.

Jānorāda, ka Klientu Portfeļa Atslēgas vārdu monitoringā tiek monitorēti Uzņēmumu reģistra publiskajā daļā esošie dokumenti, piemēram, gada pārskata pielikumi, uzņēmumu statūti, dibināšanas lēmumi, reorganizācijas līgumi , kreditoru sapulces darba kārtība u.c. dokumenti

Kā uzsākt lietot Atslēgas vārdu monitoringu?

  • Klientu Portfelī izveidojiet jaunu sarakstu, pie saraksta veida izvēloties “Atslēgas vārdu saraksts”.
  • Kad saraksts izveidots, pievienojiet atslēgvārdus pa vienam vai arī izmantojiet iespēju tos pievienot ar XLSX;
  • Klikšķinot uz “Iespējas” – “Monitoringa iestatījumi”, neaizmirstot norādīt e-pastu, uz kuru saņemt monitoringu paziņojumus, kā arī monitoringa biežumu un sākuma datumu.

Alsēgas vārdu monitorings darbojas pēc šāda principa  – ja tiek konstatēts, ka kādā no dokumentiem ir norādīts interesējošais atslēgvārds, Jūs par to saņemsiet paziņojumu e-pastā. Tajā būs norādīts:

  • Reģistrācijas numurs, ar kuru saistīts atrastais dokuments;
  • Dokuments un saite, kurā ir minētais atslēgvārds, lai varat piekļūt dokumentam un ar to iepazīties.
  • Dokumenta datums.

Klientu Portfelis ir mūsdienīgs risinājums, kas ļauj sekot līdzi izmaiņām savu klientu, partneru, piegādātāju un arī konkurentu datos pēc vairāk nekā 150 dažādiem monitoringu notikumu veidiem.

Lai iegūtu plašāku informāciju par Lursoft Klientu Portfeļa monitoringa iespējām, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai arī Lursoft Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai arī zvanot pa tālruni 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*