Lursoft news

Tiesas sēžu sarakstā tagad pieejami tiesu nolēmumi

2016. gada 19. jūlijs

Lursoft klientiem pieejamais Tiesas sēžu saraksts tagad papildināts ar tiesu nolēmumiem.

Lursoft klienti jau atzinīgi novērtējuši Klientu Portfelī pieejamo Tiesas sēžu sarakstu, kas vienkopus ļauj uzzināt svarīgāko informāciju par interesējošajām tiesas sēdēm. Lietotājiem, izmantojot sarakstu, ir iespējams iepazīties ar svarīgāko informāciju par tiesas sēdēm – uzzināt gan tiesas sēdes datumu, procesa veidu un tiesu, kurā sēde norisināsies, gan arī prasītājus un atbildētājus.

Tagad, līdztekus jau iepriekš minētajai informācijai, Tiesas sēžu sarakstā pieejami arī anonimizēti tiesu nolēmumi. Pateicoties tiem, iespējams iepazīties ar tiesu praksi un analizēt spriedumus dažādos tiesu procesos.

Lai ikvienam būtu iespēja iepazīties ar papildināto Tiesas sēžu sarakstu un novērtēt tā priekšrocības, Lursoft no š.g. 19. jūlija turpmākos trīs mēnešus dāvina saviem klientiem neierobežotu bezmaksas piekļuvi visiem Tiesas sēžu sarakstā pieejamajiem tiesu nolēmumiem.

Lursoft tiesu nolēmumi

Lai piekļūtu Tiesas sēžu saraksta tiesu nolēmumiem, autorizējaties Klientu Portfelī ar saviem lietotāja rekvizītiem un sākat lietot Tiesas sēžu sarakstu!

Informācija, vai interesējošajam procesam ir pieejami tiesu nolēmumi, atrodama Tiesas sēžu saraksta kolonnā „Nolēmums lietā”, kā arī attiecīgās tiesas sēdes kartiņā sadaļā „Tiesas nolēmumi lietā”.

Uz Klientu Portfeli

Lai saņemtu papildu informāciju par Tiesas sēžu saraksta lietošanu un pakalpojuma priekšrocībām, aicinām sazināties ar mums, rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv vai zvanot 67844300.

Komentāri

  • Posted at 16:29 2016. gada 19. jūlijs
    Irīda Bauze
    Atbildēt Autors

    Vēlos iepazīties ar nolēmumiem, jo studēju tiesību zinātnes.

*