Lursoft news

Apvienojušies Latvijas spēcīgākie biznesa risinājumi

2016. gada 11. maijs

Reaģējot uz mainīgās biznesa vides prasībām, tādi vadošie Latvijas tirgus spēlētāji kā Lursoft, Mailigen, Text2Reach un Elva Baltic ir uzsākuši sadarbību, piedāvājot uzņēmējiem vēl nebijušu, savstarpēji integrētu biznesa risinājumu, kuru novērtēs ikviena mūsdienīgi domājoša kompānija.

Katram uzņēmumam ikdienas darba procesos būtisks ir ātrums, mobilitāte un precizitāte. Lursoft, Mailigen, Text2Reach un Elva Baltic ir pierādījuši savu varēšanu augstākminētajos kritērijos, kļūstot par līderiem savā nozarē, un gājuši soli tālāk, padarot klientu attiecību un biznesa pārvaldību procesu uzņēmumiem vēl ātrāku un ērtāku.

“Ņemot vērā, ka uzņēmumu piedāvātie pakalpojumi savstarpēji nekonkurē, bet gan izcili papildina viens otru, radās loģisks jautājums – kāpēc gan neapvienot spēkus, integrējot Latvijā augsti novērtētus zīmolus un to risinājumus pasaulē plaši izmantotajā Microsoft Dynamics CRM sistēmā? Tagad uzņēmumi, kuri savā darba ikdienā izmanto CRM, vienā platformā varēs ieraudzīt tādus sev pazīstamus un iecienītus risinājumus kā Mailigen, Text2Reach un Lursoft,” komentē Elva Baltic valdes priekšsēdētājs Jānis Dambergs.

Mailigen un Text2Reach integrācijas nodrošinās CRM lietotājam pilnvērtīgu darbu ar e-pastu un sms izsūtīšanu. Savukārt, pateicoties Lursoft, CRM lietotājiem sistēmā vienmēr būs iespēja saņemt interesējošo uzņēmumu jaunākos datus un sekot līdzi izmaiņām to statusā.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: „Biznesa vide kļūst aizvien dinamiskāka, tādēļ uzņēmējiem ir svarīgi, lai darbam nepieciešamā informācija būtu maksimāli ātri sasniedzama un biznesa risinājumi – ērti izmantojami. Esam priecīgi par iespēju savu vairāk nekā 20 gadu pieredzi apvienot ar tādu biznesa spēlētāju kā Elva Baltic, Mailigen un Text2Reach risinājumiem, lai Microsoft Dynamics CRM lietotājiem nodrošinātu augstvērtīgu pakalpojumu un radīt jaunas izaugsmes iespējas.”

Microsoft Dynamics CRM sistēmas lietotājiem Lursoft nodrošina:

  • Pamatdatu ielādi sistēmā – ievadot uzņēmuma reģistrācijas numuru, tā nosaukums, adrese, PVN statuss, apgrozījums u.c. nepieciešamā informācija sistēmā tiek aizpildīta automātiski;
  • Monitoringu, kas nodrošina vienmēr aktuālu datu bāzi un informāciju par izmaiņām klientu statusā.

Uzzināt vairāk

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*