Lursoft news

Lursoft Meklēšana dokumentos paplašina Tavas biznesa iespējas

2016. gada 10. februāris

Lursoft izstrādātais pakalpojums „Meklēšana dokumentos” paver jaunas iespējas uzņēmējiem, ļaujot ērti apzināt savus potenciālos klientus, sadarbības partnerus un noskaidrot, kuri uzņēmumi izmanto konkurentu pakalpojumus.

Izmantojot „Meklēšanu dokumentos”, ikvienam ir iespēja ātri atrast informāciju par interesējošajiem uzņēmumiem un uzņēmējdarbībā iesaistītajām pusēm, lai vēl precīzāk varētu izvērtēt potenciālo sadarbību ar attiecīgo personu un sekmīgi piesaistītu jaunus klientus.

Kā Tavā ikdienas darbā var palīdzēt „Meklēšana dokumentos”?

Izmantojot jauno pakalpojumu, pēc izvēlētiem atslēgvārdiem vari meklēt uzņēmumus, kuriem interesē Tevis piedāvātie pakalpojumi.

Piemēram, izmantojot „Meklēšanu dokumentos”, vari atrast uzņēmumus, kuri savos gada pārskatos norādījuši mārketinga un reklāmas izmaksas. Tas nozīmē, ka attiecīgie uzņēmumi ik gadu atvēl minētajām pozīcijām noteiktus līdzekļus, līdz ar to ir Tavi potenciālie klienti, kuriem Tu vari piedāvāt savus pakalpojumus.

Tāpat arī vari meklēt uzņēmumus, kuri turpmākajos gados paredzējuši attīstīt vai paplašināt eksporta virzienu, lai šiem uzņēmumiem piedāvātu, piemēram, loģistikas, juridiskos, tulkošanas, nodokļu konsultantu vai apdrošināšanas pakalpojumus.

Labāk apzināt pašreizējā tirgus situāciju vari, izpētot arī, kuri uzņēmumi savos gada pārskatos norādījuši, ka mēdz izmantot Tavu konkurentu pakapojumus. Šim nolūkam meklēšanas logā norādi konkurējošo uzņēmumu nosaukumus un analizē iegūtos rezultātus.

Pateicoties pakalpojumam „Meklēšana dokumentos”, tagad Tev ir iespēja meklēt interesējošo informāciju vairāk nekā 2,3 miljonu lielā dokumentu arhīvā, kas katru dienu tiek papildināts ar aizvien jauniem dokumentiem.

Ja vēlies uzzināt vairāk, kā „Meklēšana dokumentos” un citi Lursoft pakalpojumi var palīdzēt Tavam biznesam attīstīties, sazinies ar mums, zvanot pa tālruni 67844300 vai rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv.
button

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*