Lursoft news

Gada pārskatu monitorings ļaus pirmajam uzzināt par klientu, konkurentu un partneru jaunākajiem finanšu rādītājiem

2015. gada 27. marts

Straujiem soļiem pietuvojoties gada pārskatu iesniegšanas termiņam, ir laiks iepazīties ar savu klientu, partneru un arī konkurentu finanšu rādītājiem iepriekšējā gadā.

Tiem, kuri nevēlas katru dienu datu bāzēs pārbaudīt, vai interesējošais uzņēmums jau iesniedzis savu gada pārskatu, iesakām izmantot Klientu Portfeļa Gada pārskatu monitoringu.

Piesakoties monitoringam, svarīgākā informācija Tev vairs nepaslīdēs garām nepamanīta, jo par to, ka kāds no Taviem klientiem, partneriem, konkurentiem vai citiem interesējošajiem uzņēmumiem iesniedzis pārskatu, Klientu Portfelis Tevi ikreiz informēs e-pastā. Tas nozīmē, ka Gada pārskata monitorings ļaus ietaupīt savu laiku un vienkopus uzzināt, kuri no interesējošajiem gada pārskatiem ir pieejami, lai nepieciešamības gadījumā ar tiem varētu iepazīties Lursoft datu bāzē.

Lursoft apkopotā informācija liecina, ka pērn sasniegts lielākais jebkad reģistrētais gada pārskatu skaits, proti, 96 193 pārskati, savukārt par 2014.gadu pārskatus patlaban iesnieguši 13 643 subjekti, kas liecina, ka aktīvākais pārskatu iesniegšanas periods vēl tikai priekšā un, lai nepalaistu garām svarīgāko informāciju, ir pēdējais laiks pieteikties Klientu Portfeļa Gada pārskatu monitoringam.

Lai pieteiktos Klientu Portfeļa izmēģinājumam, piesakies: https://www.klientuportfelis.lv/lv/register

Vairāk par Gada pārskatu monitoringu uzzini, rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv vai arī zvanot pa tālruni 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*