Lursoft news

Veiksme nav iespējama bez inovācijām un gudras pieejas mārketingam

2014. gada 23. septembris

Biznesā jādomā vairākus soļus uz priekšu un, nenoliedzami, vieni no būtiskākajiem faktoriem, kas palīdz sasniegt labākus rezultātus, ir inovācijas, taču nedrīkst aizmirst arī mārketingu, bez kura Tava biznesa panākumi tā arī paliks tikai sapņu līmenī.

Ar ko sākt, lai virzītos tālāk? Smelies idejas un paņem no citu pieredzes labāko, kas piemērots tieši Tavam biznesam! Jau tagad ieplāno savu laiku novembrī, atzīmējot plānotājā divus lieliskus pasākumus, kuros Tev noteikti ir jābūt.

RigaComm14. un 15. novembrī notiks Starptautiskā inovāciju un biznesa konference RIGA COMM 2014, kuras šā gada aktualitāte ir inovatīvas domāšanas un inovāciju loma biznesa procesos, kur mūsdienu tehnoloģijām ir būtiska nozīme.

Ar praktiski noderīgu lekciju ciklu uzstāsies cilvēks kiborgs Neils Herbisons un inovāciju eksperti Pīters Fisks un Niks Zonemans. Konferenci īpaši aicināti apmeklēt uzņēmumu vadītāji, biznesa attīstības vadītāji, mārketinga, pārdošanas un klientu servisa vadītāji u. c. Vairāk uzzini: www.rigacomm.com/lv/inovaciju-konference/

Mailigen Workshop27. novembrī viesnīcā Tallink Hotel Riga norisināsies lielākais e-pasta mārketinga pasākums Latvijā Mailigen Workshop 2014, kas jau ceturto gadu pulcēs mārketinga, reklāmas speciālistus un vadītājus gan no biznesa, gan valsts vides.

Mailigen Workshop 2014 apmeklētājus patīkami pārsteigs ar aktuālām tēmām, vieslektoriem un e-pasta mārketinga veiksmes stāstiem Latvijas un pasaules mērogā, jo eksperti Tev sarūpējuši vispiparotākās tēmas un tendences 2015. gadam. Kā īpašais viesis uzstāsies pasaules klases e-pasta guru no Lielbritānijas Tims Vatsons. Papildu veiksmes stāstiem trīs zālēs tiks veidotas praktiskas darba grupas (business-to-business, business-to-customer, human-to-human), kur gan iesācējs, gan pieredzējis speciālists varēs gūt praktiskus padomus, idejas un informāciju atbilstoši viņa darba specifikai un iepriekš gūtajai pieredzei.  Vairāk uzzini: www.mailigen.com/Workshop2014

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*