Lursoft news

Žurnāls «Business Riga»: intervija ar Laimas direktoru Rolandu Gulbi – «enerģiski skrienam pa globusu»

2014. gada 1. jūlijs

Lursoft žurnālā «Business Riga» intervē koncerna NP Foods vadītāju Rolandu Gulbi, kurš atklāti stāsta par sadarbību ar tirdzniecības ķēdēm un eksportu uz Krieviju.

The new issue of «Business Riga» presents interview with JSC Laima director Rolands Gulbis. JSC Laima is the largest chocolate manufacturer in the Baltic States, and since 1870 it has manufactured chocolate from cocoa beans and never purchased sub-products. It is one of the most popular Latvian brands abroad, and it is much beloved in Latvia itself. Nearly 145 years of traditions are merged with bubbling enthusiasm. “We are running around the globe with much energy,” says the company’s director, Rolands Gulbis.

Новый номер журнала «Business Riga» представляет интервью с директором А/О Laima Роландом Гулбисом. А/О Laima является самым большим производителем шоколада в Балтии, который с 1870 года производит шоколад из бобов какао и не использует покупные полуфабрикаты. Производитель шоколада Laima – один из самых популярных за рубежом латвийских брендов, самый любимый в своей стране, в котором без малого 145-летние традиции сочетаются с бурным энтузиазмом. «Энергично бежим по глобусу», – признает руководитель компании Роланд Гулбис.

«2014. gada pirmā puse ir bijusi veiksmīga gan Latvijas diplomātijai, gan ekonomikai. Mūsu eksporta skaitļi palielinās, kompānijas apgūst jaunus eksporta tirgus. Ģeogrāfija joprojām ir galvenais arguments abpusēji izdevīgai tirdzniecībai, Latvijas galvenie tirdzniecības partneri ir mūsu kaimiņi Baltijas jūras reģionā. Tas nozīmē, ka «labākās lietas» ir tepat blakus,» uzskata Latvijas Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.

«Šo numuru veidojot, centāmies sniegt vispārēju informāciju par aktuālo vairākās nozīmīgās Latvijas uzņēmējdarbības nozarēs, to likumsakarībām, rezultātiem un tendencēm. Šis žurnāla numurs ir veidots tā, lai lasītāji tiktu iedvesmoti un iepazīstināti ar Latvijas veiksmes stāstiem. Neskatoties uz to, ka Latvija ir maza valsts, mūsu uzņēmumi ir ar lielu vārdu un tie zina, kā likt par sevi zināt! Mums ir daudz skaistu tūrisma vietu, veiksmīgi iepirkšanās centri, vēsturiskas ēkas un augstas kvalitātes pakalpojumi, par kuriem vēlamies izstāstīt saviem tautiešiem un mūsu valsts viesiem. Mēs no sirds lepojamies ar uzņēmumu sasniegumiem, «iekarotiem» tirgiem, spēju strādāt ātri un būt maksimāli elastīgiem šajā mainīgajā biznesa vidē,» teic SIA Lursoft IT valdes priekšsēdētāja Iluta Riekstiņa.

For more information in English visit: www.businessriga.lv

Дополнительная информация на русском: www.businessriga.lv

 

Business Riga

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*