Lursoft news

Lursoft piedāvā jaunu iespēju – meklēt uzņēmumu vienlaicīgi vairāku valstu reģistros

2014. gada 9. jūnijs

Lursoft sadarbībā ar Eiropas Biznesa reģistru ieviesis jaunumu – iespēju meklēt uzņēmumu vienlaicīgi vairāku Eiropas valstu reģistros.

Patlaban meklēšana iespējama vienlaicīgi desmit, tostarp Dānijas, Īrijas, Lielbritānijas, Lietuvas u.c. valstu reģistros, taču paredzams, ka līdz gada beigām valstu skaits tiks papildināts.

Jaunais pakalpojums ir lielisks palīgs gadījumos, kad nepieciešams atrast kādu Eiropā reģistrētu uzņēmumu. Šim nolūkam lietotāji  var meklēt uzņēmumu pēc nosaukuma vai reģistrācijas numura vienlaicīgi vairāku valstu reģistros, rezultātā iegūstot sarakstu ar uzņēmumiem, kuri atbilst norādītajiem meklēšanas parametriem, to juridiskajām formām, reģistrācijas numuriem un valstīm. Ērtības nolūkos iegūtos rezultātus ir iespējams filtrēt pēc reģistrācijas numura, nosaukuma, juridiskās formas un valsts.

Lai iegūtu papildu informāciju, lietotājam tiek piedāvāta iespēja arī iepazīties ar interesējošā uzņēmuma izziņu, amatpersonu sarakstu un dokumentiem, kas pieejami attiecīgās valsts uzņēmumu reģistra sistēmu uzturētāja datu bāzē.

Sadarbībā ar Eiropas Biznesa reģistru Lursoft patlaban saviem lietotājiem nodrošina piekļuvi 25 dažādu Eiropas valstu reģistriem, piedāvājot datus par visiem konkrētajā valstī reģistrētajiem uzņēmumiem.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*