Lursoft news

Seminārs „Kāds ir mans uzņēmēja gēns un kā to izmantot sava uzņēmuma izaugsmei?”

2014. gada 10. marts

Cienījamais klient!

Aicinām Jūs uz semināru „Uzņēmējs gēns”, kas notiks š.g. 19.martā plkst. 15.00 ALTUM (bijušās Hipotēku bankas) centrālajā ēkā, Doma laukumā 4.

Seminārā Jums būs iespēja iepazīties ar metodiku, ko pielieto uzņēmumu izaugsmei, izprast, kā pareizi izmantot savu uzņēmēja gēna priekšrocības.

Uzņēmēji ir dažādi – vieniem stiprā puse ir stratēģiskā vīzija, vieni ir lieliski pārdevēji, citi, savukārt, lieliski savas jomas pārzinātāji, bet vēl citi – izteikti jauninājumu meklētāji. Katram uzņēmēja tipam ir savas stiprās puses un trūkumi. BOSI metodika balstās uz četriem uzņēmēju pamattipiem – Būvētājs, Oportūnists, Speciālists un Inovators. BOSI metodoliģiju pielieto, lai panāktu ilgtspējīgu biznesa pieaugumu – apgrozījuma kāpināšanu pat 3 – 10 reizes 5 – 7 gadu periodā, vienlaicīgi nodrošinot veselīgu uzņēmuma rentabilitāti.

Semināra programma:

  • Jūs iepazīsiet BOSI metodi, kas palīdzēs izprast:
  1. Kā Jūsu un Jūsu komandas uzņēmēja gēns ietekmē Jūsu biznesu?
  2. Kādēļ Jūsu bizness nenes gaidīto rezultātu?
  3. Ko darīt, lai Jūsu bizness nonāktu nākamajā attīstības līmenī?
  • Kāds attīstības finansējums ir pieejams Jūsu biznesam – informēs ALTUM pārstāvis.
  • Kā izmantot LTRK dotās iespējas sava uzņēmuma attīstībai – dalīsies LTRK pārstāvis.

Semināru vadīs BOSI Baltijas reģiona vadītājs Jānis Skrūzkalns.

Cik maksā: Biļetes cena ALTUM un Lursoft klientiem, Swedbank Business Network dalībniekiem, LTRK biedriem € 10, pārējiem apmeklētājiem € 20.

Kā pieteikties: Rakstot uz jelena.sramma@bosinordic.com vai zvanot 29590064.

Sagatavošanās: Lai seminārs būtu noderīgāks, pirms semināra aizpildiet BOSI testu un uzziniet, kāds ir Jūsu uzņēmēja gēns. Ja uzņēmumā esat vairāki partneri, tad iesakām testu aizpildīt visiem.

Testu variet aizpildīt šeit www.bosidna.com. Vairāk par semināru variet uzzināt šeit www.monday.lv/uznemeja-gens/bosi-seminars . Vairāk par BOSI programmu variet uzzināt šeit www.monday.lv/uznemeja-gens

 

Latvijas Uzņēmēja gēna programmas partneri:

BOSI partneri

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*