Lursoft news

Noskaidroti Latvijas straujāk augošie uzņēmumi

2013. gada 26. septembris

Jau trīspadsmito gadu pēc kārtas laikraksts Dienas bizness sadarbībā ar Lursoft apkopojis datus par visstraujāk augošajiem Latvijas uzņēmumiem, kuri tiek dēvēti arī par Gazelēm.

Kā norāda Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa, šogad, veidojot straujāk augošo uzņēmumu topu, redzams, ka Gazeļu pulks nu jau trešo gadu pēc kārtas pieaug. “Pirms pāris gadiem veiksmīgāko vidū bija loģistikas uznēmumi, 2011.gadā – tirdzniecības un apstrādes rūpniecībā strādājošie, bet iepriekšējais gads liecina, ka no krīzes atguvusies būvniecības nozare,” norāda Lursoft pārstāve.

Šogad Gazeles statueti un titulu Latvijas Gazele ieguvusi AS 4finance. Uzņēmums reģistrēts 2008.gadā un kopš 2010.gada piedzīvojis vislielāko izrāvienu, palielinot apgrozījumu 67 reizes un piecu gadu laikā uzsākot darbu kopumā 13 valstīs, trijos kontinentos.

Tituls Gazele 2013 šogad piešķirts:

 

Par straujāk augošo uzņēmumu darbinieku skaita ziņā šogad sumināts SIA Placis, kurā strādājošo skaits triju gadu periodā pieaudzis par 796,14%, sasniedzot 96 darbiniekus.

Turpinot iepriekšējos gados aizsāktās vislabākās tradīcijas, arī šogad Lursoft pasniedzis savu speciālbalvu. Lursoft balva šogad pasniegta SIA LIK Sistēmas, kura pamatdarbība saistīta ar ūdensapgādes sistēmu būvniecību. Pēdējo gadu laikā Latvijas uzņēmums, darbojoties būvniecības nozarē, palielinājis savu darbinieku skaitu no 10 strādājošajiem 2010.gadā līdz 30 darbiniekiem pērn. 2003.gadā dibinātais SIA LIK Sistēmas 2012.gadā audzējis savu apgrozījumu līdz 3,507 milj.Ls, savukārt peļņas apjoms pieaudzis līdz 601,155 tūkst.Ls.

SEB bankas speciālbalva pasniegta kravu pārvadātājam SIA Lielupes Kuģniecība.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*