Lursoft news

SAMC veic būtiskus uzlabojumus klientu pārvaldības sistēmas automatizācijā

2013. gada 3. maijs

2013. gada 26. aprīlī SIA Standartizācijas, akreditācijas un metroloģijas centrs (SIA SAMC) sadarbībā ar SIA Lursoft IT uzsācis būtiskus uzlabojumus organizācijas pārvaldības un atbalsta struktūru procesu automatizācijas izstrādē, ieviešanā un uzturēšanā.

SIA SAMC valdes priekšsēdētājs Valdis Blome saka: „Standartizācijas biroja biznesa procesu automatizācija ir pirmais posms – īpaši atbildīgs „Standartizācijas, akreditācijas un metroloģijas centram”. Tas veicinās pakalpojumu klāsta dažādošanu, samazinās manuāli veicamo darbu apjomu, sniegs iespēju sasaistīt realizācijas procesu ar finanšu un grāmatvedības uzskaiti, kā arī pilnveidos personāla vadības procesu. Tā būs tehniska iespēja integrēties Eiropas Savienības kvalitātes infrastruktūras informācijas sistēmās, nodrošinot vietējiem uzņēmējiem nepieciešamo atbalstu konkurences paaugstināšanā.”

Izstrādājot un ieviešot jaunās IT sistēmas pirmā posma uzlabojumus Standartizācijas birojam, mērķauditorijas ieguvumi būs:

  • eiro valūtas adaptācija pakalpojumu saņemšanas apmaksai;
  • ērta un pārskatāma informācija par standartiem, to sasaiste ar likumdošanu, izstrādes projektu procesiem, saistītajiem standartiem un būtiskākā informācija par interesējošo standartu. Visu nepieciešamo, kas ir svarīgs klientam, varēs ērti un ātri atrast vienuviet, izvēlēties sev svarīgākos datus, izvairoties no liekas informācijas;
  • informācija par standartu izstrādi, standartu tehniskajām komitejām, projektu posmiem, jaunākajiem standartiem būs iespējams aplūkot vienotā sistēmā, ar ātriem un saistītiem meklētājiem, tādā veidā ietaupot laika un cilvēku resursus;
  • un visbeidzot, kas ir būtiski, ar jaunās sistēmas ieviešanu būs iespējams paplašināt pakalpojumu klāstu, kas ir svarīgs jebkuram standartu lietotājam. Tajā skaitā būs iespējams lasīt standartus klientam ērtā veidā, piedāvāt piekļuvi produktiem, ieviest Eiropā labāko praksi pakalpojumu sniegšanā un izstrādāt aizvien jaunus pakalpojumus, kas atvieglos standartu iegādi, ieviešanu, izstrādi un adaptēšanu Latvijā.

Projekta nākamajos posmos paredzēta Latvijas Nacionālā Akreditācijas biroja un Metroloģijas biroja klientu pārvaldības sistēmu automatizācija.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*