Lursoft news

Lursoft atzīts par Biznesam draudzīgāko uzņēmumu e-pakalpojumos

2013. gada 15. aprīlis

Kampaņas „Uzslavē labu servisu!” ietvaros Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācija (LIKTA) jau otro gadu pēc kārtas pasniedz balvu Biznesam draudzīgākais uzņēmums e-pakalpojumos. Šogad nominācijai tika saņemts rekordliels pieteikumu skaits – kopumā pieteikti 30 elektroniskie pakalpojumi –, no kuriem kā Biznesam draudzīgākais uzņēmums e-pakalpojumos atzīts Lursoft.

Šogad jau devīto gadu pēc kārtas marts tika izziņots kā Laba servisa mēnesis, kura laikā ikviens varēja uzslavēt uzņēmumus un iestādes, kuras nodrošina augsta līmeņa apkalpošanas servisu.

Pērn Lursoft tika atzīts par uzslavētāko uzņēmumu B2B kategorijā, tādēļ esam pateicīgi saviem klientiem un sadarbības partneriem par augsto novērtējumu, kas ļāvis divus gadus pēc kārtas saņemt atzinību. Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: “Iegūtās uzslavas neļauj apstāties pie jau sasniegtā, tādēļ Lursoft pastāvīgi darbojas, lai padarītu e-pakalpojumus vēl pieejamākus un ērtākus, nodrošinot augstu pakalpojumu un klientu apkalpošanas līmeni. Klientu sniegtā uzticība liek mums domāt par pakalpojumu klāsta paplašināšanu un papildus servisu veidošanu. “

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*