Lursoft news

Sadarbībā ar Īrijas un Zviedrijas tirdzniecības kamerām Latvijā Lursoft organizē semināru Afternoon Networking and Refreshment Break with Lursoft IT

2013. gada 21. marts

Trešdien, 20.martā, Lursoft sadarbībā ar Īrijas un Zviedrijas tirdzniecības kamerām Latvijā rīkoja semināru “Afternoon Networking and Refreshment Break with Lursoft IT” , kura laikā tika apskatītas būtiskākās problēmas Latvijas biznesa vides informācijas plūsmā, kā arī gūts ieskats efektīvākajos veidos, kā ar Lursoft palīdzību iespējams šo situāciju risināt. Kā zināms, Lursoft saviem klientiem nodrošina pieeju aktuālākajai un uzticamākajai gan par fiziskām, gan juridiskām personām, kas ļauj pieņemt veiksmīgus biznesa lēmumus.

Pasākuma dalībnieki labprāt iesaistījās diskusijās un uzdeva sev interesējošos jautājumus, savukārt pēc pasākuma oficiālās daļas sarunas turpināja raisīties pie vīna glāzes.

Seminārs “Afternoon Networking and Refreshment Break with Lursoft IT” norisinājās Birojnīcas telpās, kur ar savu klātbūtni pagodināja pasākuma lūgtie viesi – ārvalstu uzņēmēji, ārvalstu vēstniecību Latvijā pārstāvji un pašmāju uzņēmēji.

Ņemot vērā dalībnieku lielo atsaucību un pozitīvās atsauksmes, šāda veida pasākumus Lursoft iecerējis rīkot arī nākotnē.

Seminārs

Seminārs2

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*