Lursoft news

Lursoft tagad piedāvā arī informāciju no VZD Kadastra

2012. gada 6. augusts

Lai nodrošinātu ikvienam iespēju saņemt pēc iespējas plašāku informāciju par Latvijas Republikā reģistrētajiem nekustamajiem īpašumiem, Lursoft saviem klientiem piedāvā jaunumu – pieeju VZD Kadastra datu bāzei.

Kadastrs ir vienota uzskaites sistēma, kas nodrošina pieeju aktuālākajai informācijai par Latvijas Republikā esošajiem nekustamajiem īpašumiem, to sastāvā ietilpstošām zemes vienībām, būvēm, telpu grupām un zemes vienības daļām. Tāpat arī Kadastrā iespējams iegūt informāciju par nekustamo īpašumu īpašniekiem, tiešajiem valdītājiem un lietotājiem, nekustamā īpašuma nodokļa objektiem un nodokļa maksātājiem.

Īpašumu Kadastrā iespējams meklēt pēc Kadastra numura. Meklēšana pēc kadastra numura sniedz noderīgu informāciju par interesējošo īpašumu (piemēram, ziņas par īpašuma īpašnieku, īpašuma kadastrālo vērtību, informāciju par kopējās platības sadalījumu pa platību veidiem utt.).

Papildus ikvienam tiek piedāvāts sadaļā Mani dati Kadastrā bez maksas uzzināt informāciju par sev piederošajiem īpašumiem, savukārt amatpersonām ir iespēja bez maksas sadaļā Manas organizācijas dati Kadastrā iegūt ziņas par organizācijas nekustamajiem īpašumiem.

Papildu informācija:

VZD Kadastrs: https://www.lursoft.lv/kadastrs/

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*