Lursoft news

Tagad Lursoft klientiem pieejama informācija arī par Francijas un Gērnsijas uzņēmumiem

2012. gada 28. jūnijs

Paplašinot pieejamo pakalpojumu klāstu, Lursoft sadarbībā ar Eiropas Biznesa reģistru saviem klientiem tagad nodrošina iespēju saņemt aktuālāko informāciju arī par Francijas un Gērnsijas uzņēmumiem.

Mūsdienās, kad darījumi aizvien biežāk tiek slēgti ar ārvalstu uzņēmumiem, būtiski ir pārliecināties par sadarbības partneru sniegtās informācijas patiesumu. Izmantojot Lursoft sniegtās iespējas, varat pārbaudīt sava ārvalstu darījuma partnera reģistrācijas datus, iegūt ziņas par uzņēmuma amatpersonām un noskaidrot citu būtisku informāciju.

Informējam arī, ka paplašināts pieejamās informācijas klāsts par Austrijas uzņēmumiem. Papildus līdzšinējām uzņēmuma izziņām, iespējams saņemt ziņas par uzņēmuma statusa maiņu, finanšu datiem, maksātnespējas procesiem u.c. nozīmīgu informāciju.

Patlaban Lursoft tiešsaistes režīmā nodrošina pieeju vairāk nekā 20 Eiropas valstu reģistriem, kas ļauj ērti iegūt uzticamāko un precīzāko informāciju par interesējošajiem uzņēmumiem.

Par Francijas un Gērnsijas investoriem

Pēc Lursoft datiem, līdz jūnija vidum Latvijas uzņēmumu pamatkapitālos investīcijas ieguldījuši 213 Francijas un 71 Gērnsijas pārstāvis. Francijas uzkrātās investīcijas Latvijas uzņēmumos kopš 1991.gada sastāda 49,149 milj.Ls, savukārt Gērnsijas – 57,620 milj.Ls.

Visievērojamākais Francijas investīciju pieaugums Latvijā reģistrēts 2008.gadā, kad investīciju apjoms palielinājies par 23,966 milj.Ls, bet būtiskākais Gērnsijas tiešo investīciju pieaugums fiksēts 2007.gadā (28,505 milj.Ls), kad lielākās investīcijas ieguldītas AS Latvijas Kuģniecība pamatkapitālā.

 

* Atgādinām, ka Eiropas Biznesa reģistra izziņās atspoguļotās informācijas saturs un apjoms var atšķirties atkarībā no konkrētās valsts likumdošanas.

Papildus informācija:

Eiropas Biznesa reģistrs: http://www.lursoft.lv/eiropas_biznesa_registrs.html

European company information online: http://www.ebr.org/

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*