Lursoft news

Noskaidrots Global Management Challenge 2011 Latvijas uzvarētājs

2011. gada 7. decembris

Vakar, 6.decembrī, tika noskaidroti Global Management Challenge 2011 Latvijas uzvarētāji, kuri nākamā gada aprīlī dosies uz Kijevu, kur 39 valstu konkurencē cīnīsies par uzvaru sacensību starptautiskajā finālā.

Savu dalību Latvijas sacensībām bija pieteikušas kopskaitā 15 komandas, no kurām 4 spēcīgākās sacentās finālā. Savas zināšanas finālā pierādīja Arčers –Juniors, Jēkabpils biznesa inkubators, A Komanda un JIC biznesa inkubators.

Sīvā konkurencē 1.vietu izcīnīja Arčers – Juniors komanda.

Sacensību informatīvais partneris Lursoft savas speciālbalvas pasniedza Arčers – Juniors un A Komandai.

Šis ir jau trešais gads, kad pasaulē lielākās biznesa stratēģiskās vadības sacensības Global Management Challenge norisinājās arī Latvijā. Sacensībās bija aicināti piedalīties uzņēmumu vadītāji, uzņēmēji, speciālisti, studenti un citi interesenti.

Global Management Challenge dalībnieku galvenais uzdevums ir virtuāla uzņēmuma vadīšana ar mērķi panākt augstāko uzņēmuma akciju vērtību salīdzinājumā ar konkurentiem. Sacensību laikā dalībnieki attīsta savas stratēģijas izstrādes, finanšu vadības, menedžmenta, uzņēmuma darbības analīzes, lēmumu pieņemšanas, komunikācijas, līderības, pārmaiņu vadības, laika plānošanas, komandas vadības un citas prasmes.

Papildu informācija:

Global Management Challenge: www.strategija.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*