Lursoft news

Klientu portfelis tagad piedāvā arī fizisko personu monitoringu

2011. gada 28. septembris

Pilnveidojot Klientu portfeli un paplašinot klientiem pieejamo pakalpojumu klāstu, tagad piedāvājam izmantot jaunumus – fizisko personu monitoringu un notikumu plānotāju.

Fizisko personu monitorings

Izmantojot Klientu portfeļa piedāvātos monitoringa pakalpojumus, Jums ir iespēja ērti sekot līdzi aktuālajiem notikumiem savos izveidotajos klientu sarakstos. Papildus jau zināmajiem monitoringa veidiem tagad piedāvājam izmantot arī jaunumu – fizisko personu monitoringu.

Fizisko personu monitorings Jūs informēs par izmaiņām personu amatos, dalībās un prokūrās, tādejādi visu sev svarīgāko informāciju par klientiem varēsiet saņemt vienuviet.

Piesakoties monitoringa pakalpojumiem, Jūs uz savu norādīto e-pasta adresi regulāri saņemsiet aktuālāko informāciju par reģistrētajiem notikumiem, kā arī varēsiet tiem sekot līdzi savā Klientu portfelī.

Klientu portfelis piedāvā šādus monitoringa veidus:

  • Maksātnespējas notikumu monitoringu;
  • Uzņēmumu reģistra notikumu monitoringu;
  • Komercķīlu reģistra monitoringu;
  • Fizisko personu monitoringu.

Plānotājs

Lietotāju ērtībām Klientu portfelī tagad pieejams arī plānotājs, kas turpmāk Jums ļaus daudz ērtāk plānot savu laiku.

Kalendārā varat pievienot savas tikšanās, zvanus klientiem, atgādinājumus, kā arī citus sev nozīmīgus notikumus. Nepieciešamības gadījumā Klientu portfeļa plānotājs Jums uz e-pastu nosūtīs atgādinājumu par tuvojošos notikumu.

Piedāvājam Jums bezmaksas demonstrāciju, kuras laikā mūsu pārstāvis Jūs iepazīstinās ar Klientu portfeļa iespējām. Lai pieteiktos bezmaksas demonstrācijai un iegūtu plašāku informāciju par Klientu portfeļa pakalpojumiem, zvaniet pa tālruni 67844300 vai rakstiet e-pastu uz info@lursoft.lv.

Papildu informācija:

Klientu portfelis: www.klientuportfelis.lv

Par Klientu portfeli: www.klientuportfelis.lv/par-klientu-portfeli

Klientu portfeļa plānotājs: www.klientuportfelis.lv/calendar

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*