Lursoft news

Noskaidroti Latvijas straujāk augošie uzņēmumi

2011. gada 23. septembris

Vakar, 22.septembrī, svinīgā atmosfērā tika godināti 2010.gada straujāk augošie uzņēmumi Latgalē, Zemgalē, Kurzemē, Vidzemē un Rīgas / Pierīgas reģionā.

Ja pērn tika reģistrēts zemākais Gazeļu skaits (109), tad šogad jūtams zināms situācijas uzlabojums, jo to skaits pieaudzis par 24, sasniedzot 133. Lursoft IT valdes locekle Daiga Kiopa norāda, ka šogad ir uzlabojušies arī Gazeļu uzņēmumu finanšu rādītāji – pieaudzis gan vidējais uzņēmuma neto apgrozījums, gan peļņa. “Gazeles 2010.gadu ir pabeigušas ar kopējo peļņu 47,2 milj. latu, bet kopējais apgrozījums bijis 715 milj. latu,” tā viņa.

Gazele 2011:

Lursoft speciālbalvu ieguva SIA “Kurzemes finieris”. Uzņēmuma neto apgrozījums pērn bija 1,74 milj.Ls, kas, attiecībā pret 2008.gadu, ir pieaugums par 942%. Kā atzīst uzņēmuma vadītājs Dzintars Odiņš, straujā izaugsme galvenokārt bijusi iespējama, pateicoties veiksmīgi atrastam noieta tirgum un izejvielu cenām.

Informācijai:

Jau vienpadsmito gadu “Lursoft” piedalās uzņēmumu datu apstrādē, lai sadarbībā ar laikrakstu “Dienas bizness” veidotu Latvijas visstraujāk augošo uzņēmumu sarakstu – “Gazele 2011” mērķis ir apzināt Latvijas mazos un vidējos uzņēmumus, kuri iepriekšējos gados sevi veiksmīgi pieteikuši uzņēmējdarbībā.

Papildu informācija:

Dienas bizness: Gazeles lec augstāk un tālāk: http://news.lv/Dienas_Bizness/2011/09/23/Gazeles-lec-augstak-un-talak

Portāls db.lv: Gazeļu arvien vairāk: http://www.db.lv/citas-zinas/gazelu-arvien-vairak-245226

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*