Lursoft news

Baltijas mēroga pasākums vadītājiem – „Baltic Leaders Camp 2011”

2011. gada 1. augusts

Augusta nogalē Latvijā norisināsies lielākais Baltijas mēroga pasākums vadītājiem – „Baltic Leaders’ Camp 2011”, kurā augstākā un vidējā līmeņa vadītāji runās, diskutēs un dalīsies pieredzē par šobrīd aktuālo tēmu „Creative Leadership” jeb radošo vadību.

Pasākums sola trīs piesātinātas dienas – 26., 27., 28.augusts – ar radošu programmu un izciliem lektoriem no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Krievijas un citām valstīm. Nometnē piedalīsies 60 Baltijas valstu augstākā un vidējā līmeņa vadītāji.

„Radoša vadība jeb „Creative Leadership” ir vadībzinātnes (līderības) novitāte, kas savā ziņā nedaudz maina attieksmi pret ierastiem vadības paņēmieniem”, saka Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RISEBA) Karjeras izaugsmes centra vadītājs Vladimirs Azarovs. „Radoša vadība parāda un pierāda, ka vadītāji, kas sevī attīsta tādas īpašības kā radošo ideju ģenerēšana, iztēle un nestandarta pieeju atrašana, spēj labāk ietekmēt savus sekotājus un palielināt savas komandas atdevi. RISEBA Karjeras izaugsmes centrs pulcēs līderus, lai ne tikai diskutētu, bet arī palūkotos nākotnē un dzirdētu ekspertu un Baltijas līderu redzējumu un viņu ieteikumus”.

„Baltic Leaders’ Camp” norisināsies Jaunmoku pilī (http://www.jaunmokupils.lv) – izcilā arhitektūras ansamblī, kurā neogotika savijusies ar jūgendstila elementiem. Papildus apmācībām dalībniekiem tiks piedāvātas sporta aktivitātes un atpūta ar Cigun meditācijas metodi pirms rudens sezonas uzsākšanās.

Nometnes mērķis ir attīstīt līderības virzienu, iegūt un dalīties pieredzē, veidot jaunus biznesa kontaktus un papildus labi pavadīt laiku, komunicējot ar domubiedriem un ekspertiem.

„Baltic Leaders’Camp” organizē Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola. Ar ekspertiem, programmu un dalības nosacījumiem iespējams iepazīties www.risebakursi.lv. Pasākums norisināsies angļu valodā.

BLC logo

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*