Lursoft news

Lursoft ieviesis jaunu Eiropas Biznesa reģistra platformu

2011. gada 1. jūnijs

Sadarbojoties ar vairākiem ārvalstu uzņēmumu reģistru sistēmu uzturētājiem, Lursoft veiksmīgi ieviesis jauno Eiropas Biznesa reģistra (EBR) platformu.

Pateicoties jaunajai platformai, Lursoft lietotājiem turpmāk būs iespēja saņemt plašāku informāciju par ārvalstu uzņēmumiem, piemēram, Zviedrijas un Lietuvas kompānijām.

EBR ir organizācija, kas apvieno Eiropas uzņēmumu reģistru sistēmas un tās mērķis ir nodrošināt vienotu uzņēmumu datu bāzu apmaiņu tiešsaistes režīmā.

Ideja projektam par vienotu biznesa reģistru radusies jau 1992.gadā, taču EBR tīkls nodibināts pēc sešiem gadiem, kad tajā iesaistījās tādas valstis, kā Austrija, Beļģija, Norvēģija u.c., savukārt vēl pēc gada EBR pievienojās arī Latvija.

Kopš 1998.gada EBR strauji attīstījies, piesaistot gan jaunas dalībvalstis, gan pastāvīgi strādājot pie tehniskiem uzlabojumiem, lai saviem klientiem nodrošinātu pēc iespējas augstvērtīgākus pakalpojumus.

EBR Jums nodrošina pieeju vairāk kā 20 Eiropas valstu reģistriem, piedāvājot datus par visiem konkrētajā valstī reģistrētajiem uzņēmumiem. Atbilstoši katras valsts likumdošanai, EBR varat iegūt interesējošo ārvalstu uzņēmumu reģistrācijas un finanšu datus.

Papildu informācija:

Eiropas Biznesa reģistrs: http://www.lursoft.lv/eiropas_biznesa_registrs.html

Oficiālā Eiropas Biznesa reģistra mājas lapa: http://www.ebr.org/

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*