Lursoft news

Apbalvos konkursa “Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs” uzvarētājus

2011. gada 12. aprīlis

Trešdien, 13.aprīlī, svinīgā pasākumā Rīgas Latviešu biedrības namā tiks apbalvoti konkursa “Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs” uzvarētāji. No katra Latvijas reģiona tiks apbalvots viens bibliotekārs – Gaismas nesējs –, kurš bijis īpaši aktīvs un radošs darbā ar bērniem un jauniešiem.

Konkurss norisinās jau piekto gadu un tā ir iespēja bibliotēku apmeklētājiem un pagastu iedzīvotājiem ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības starpniecību pateikties saviem bibliotekāriem, kuri savos pagastos bieži vien arī organizē kultūras pasākumus, ir pagasta avīzes redaktori un reizē ir arī skolotāji datoriemaņu apguvē, sociālie darbinieki un psihologi jeb vienā vārdā – Gaismas nesēji savā pagastā.

Konkursam pieteiktos kandidātus pēc konkursa nolikuma kritērijiem vērtēja LNB Atbalsta biedrības valdes un LNB Bērnu literatūras centra pārstāvji.

Konkursa galvenais atbalstītājs ir Lursoft, kurš ir īpaši pagodināts par iespēju pateikties pagastu bibliotekāriem par aktīvo darbu sabiedrības labā.

Atbalstot Latvijas bibliotēkas, Lursoft jau vairākus gadus pēc kārtas bibliotēkās organizē apmācību seminārus, konkursus, kā arī nodrošina bezmaksas piekļuvi Lursoft Laikrakstu bibliotēkas www.news.lv rakstiem.

 

Papildu informācija:

Latvijas Nacionālās Bibliotēkas Atbalsta biedrība: www.gaisma.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*