Lursoft semināri

24.05. seminārs: Klientu izpētes praktiskie soļi

2023. gada 9. maijs

Rūpīga klientu izpēte un datu analīze ir ne vien klientu risku noteikšanas pamats, bet arī viens no stūrakmeņiem veiksmīgi strādājošajai iekšējās kontroles sistēmai. Tāpēc ne viens vien uzņēmējs uzdevis jautājumu, kāds ir nepieciešamais klientu izpētes apjoms un ieteicamā regularitāte, lai izvairītos no iesaistīšanās NILLTPF vai sankciju pārkāpšanā.

Seminārā runāsim par praktiskiem soļiem klientu izpētē un datu izvērtēšanā. Speciālisti dalīsies ar ieteikumiem, kādus resursus izmantot un kādai informācijai pievērst pastiprinātu uzmanību klienta identifikācijas un izpētes procesā, uzsākot sadarbību, kā arī stāstīs par risinājumiem tālākai risku uzraudzībai.

Seminārs būs noderīgs ārpakalpojuma grāmatvežiem un zvērinātiem revidentiem, nekustamo īpašumu starpniekiem, parādu piedziņas un juridisko pakalpojumu sniedzējiem, kā arī citiem NILLTPFN likuma subjektiem.

SEMINĀRU VADA:

  • Gints Metāls, Mg. iur, doku.lv AML projektu vadītājs, International Compliance Association (ICA) sertificēts AML speciālists
  • Jānis Rozenbergs, “Lursoft IT” SIA Korporatīvo klientu konsultants

SEMINĀRA NORISE: 2023.gada 24.maijā no plkst. 10.00 līdz 13.00 tiešsaistes video platformā MS Team.

DALĪBAS MAKSA:

  • Dalības maksa 50,00 EUR + PVN.
  • Īpašais piedāvājums SIA “Lursoft IT” klientiem, kuriem sadarbības līgumā nav iekļauti bezmaksas semināri, – dalības maksa 30,00 EUR + PVN.
  • Klientiem, kuriem ir noslēgts sadarbības līgums ar SIA “Lursoft IT”, kas paredz semināru apmeklējumu, dalība seminārā bez maksas.

Pieteikšanās atvērta līdz š.g. 22. maijam vai kamēr tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits.

PIEKĻUVE DALĪBAI SEMINĀRĀ TIKS NOSŪTĪTA IEPRIEKŠĒJĀ DIENĀ PIRMS SEMINĀRA UZ JŪSU NORĀDĪTO E-PASTA ADRESI

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*