Lursoft news

Lursoft nodrošina piekļuvi Paus Konsults un Verdikts kredītatskaitēm

2022. gada 24. janvāris

Pirms uzsākt sadarbību, vienmēr ir svarīgi pārbaudīt visu pieejamo informāciju par potenciālo sadarbības partneri, lai izslēgtu dažādus biznesa riskus. Tostarp, pārbaudīt personas kredītvēsturi, lai gūtu priekšstatu par nākamā sadarbības partnera, klienta vai piegādātāja rēķinu apmaksas disciplīnu.

Šim mērķim Lursoft, lai vienuviet piedāvātu pēc iespējas visaptverošāku informāciju, nodrošina piekļuvi:

  • Paus Konsults kredītvēsturei;
  • Verdikts kredītatskaitēm;
  • Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzei.

Kredītatskaitēs pieejama informācija gan par slēgtajām parādu piedziņas lietām, gan arī aktīvajiem parādiem, sniedzot informāciju par rēķinu summu, statusu, kavēto dienu skaitu, kreditora nozari. Tas ļauj izvērtēt potenciālo sadarbības partneri vai piegādātāju, izvēloties piemērotākos sadarbības nosacījumus.

Jānorāda, ka Lursoft lietotāju ērtībām Klientu Portfelī ir pieejams arī kavēto maksājumu datu bāzes monitorings. Pakalpojums ļauj saņemt paziņojumus, ja kādam no jūsu klientiem reģistrēts jauns parāds vai izmaiņas Verdikts, Paus Konsults vai arī Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē. 

Līdztekus Lursoft izziņām, kurās pieejama informācija par juridisko personu kavētajiem maksājumiem, monitorings ļauj pastāvīgi uzraudzīt savus klientus un nepieciešamības gadījumā operatīvi pieņemt lēmumus par turpmāko sadarbību ar attiecīgo uzņēmumu. 

Lai uzzinātu par Lursoft pieejamajiem pakalpojumiem klientu kredītspējas izvērtēšanai un uzraudzībai, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai arī Lursoft Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai zvanot pa tālruni 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*