Lursoft news

Klientu Portfeļa lietotājiem pieejams Publisko personu un iestāžu monitorings

2021. gada 10. augusts

Administratīvi teritoriālās reformas rezultātā izmaiņas piedzīvo arī dažādas pašvaldības iestādes. Lai Lursoft klientiem būtu vieglāk sekot līdzi izmaiņām publisko personu un iestāžu statusā, Klientu Portfeļa lietotājiem pieejams jauns pakalpojums – Publisko personu un iestāžu monitorings.

Jaunais monitorings ļauj sekot līdzi valsts un pašvaldību iestāžu reorganizācijai un likvidācijai, kā arī amatpersonu maiņai.

Lai sāktu monitorēt publiskās personas un iestādes:

  • Izveidojiet jaunu monitoringa sarakstu vai arī izvēlaties kādu no jau esošajiem sarakstiem;
  • Pievienojiet sarakstam publiskās personas un iestādes, kuras vēlaties monitorēt;
  • Pakalpojumu sadaļā izvēlaties monitoringa veidu “Publisko personu un iestāžu monitorings”, atzīmējot visus vai arī atsevišķus interesējošos monitoringa notikumus.

UZ KLIENTU PORTFEĻA MONITORINGU

Lursoft lietotājiem pieejama arī vienkopus apkopota informācija par publiskajām personām un iestādēm kataloga veidā. Katalogā nodrošināta iestāžu un personu meklēšana gan pēc nosaukuma, gan arī pēc adreses, ļaujot pārskatīt vispusīgu izziņu, kurā iekļauti gan svarīgākie pamatdati – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs, kā arī iestādes vadītājs, – gan informācija par iestādes izveidošanas tiesību aktu, kontaktinformācija un ziņas par pakļautībā esošajām iestādēm.

Klientu Portfeļa monitorings palīdz sekot līdzi svarīgākajām izmaiņām savu klientu, piegādātāju un sadarbības partneru datos. Monitoringu klāsts regulāri tiek papildināts ar jauniem pakalpojumiem, lietotājiem nodrošinot piekļuvi vairāk nekā 200 monitoringu notikumiem. Papildus Uzņēmumu reģistra, Maksātnespējas, Komercķīlu monitoringiem, Klientu Portfelis sniedz iespēju sekot līdzi arī saimnieciskās darbības apturēšanas notikumiem, IUB paziņojumiem, izmaiņām uzņēmumu struktūrvienībās, AML riskos, Būvkomersantu reģistrā u.c. notikumiem, Klienta Portfeļa lietotājiem nodrošinot nepārtrauktu klientu, piegādātāju un partneru uzraudzību.

Lai uzzinātu, kā pieslēgt Klientu Portfeļa monitoringu, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai arī Lursoft Klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tālruni 67844300 vai arī rakstot uz info@lursoft.lv.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*