Blog

Aicinām pieteikties Starptautiskajam Biznesa kontaktu forumam “Modernā pasaule”

2019. gada 22. janvāris

22. martā konferenču centrā Citadele norisināsies 21. Starptautiskais Biznesa kontaktu forums “MODERNĀ PASAULE”, ko organizē Starptautiskais Forumu Konsorcijs (INTERNATIONAL BUSINESS NETWORKING CONSORTIUM).

Modernās pasaules forumā diskutēsim:

  • Par mākslīgā intelekta spožumu un postu. Vai mēs visi par to kādreiz dārgi samaksāsim? Kurš iegūs virskundzību pār cilvēkiem un vai mēs nokļūsim robotu verdzībā?
  • Par sienu kā vienu no mūsu laikmeta simboliem. Globālā ierobežošana un vietējā atdzimšana. Mūsdienu birokrātijas metožu pārvērtēšana – vadīt var modernāk. Sabiedrības pārvaldīšanas jaunākās progresīvās metodes
  • Par integratīvo medicīnu. Modernās pasaules “krusta gājiens” pret vēzi un citām slimībām.
  • Par naudu. Vai mūsu mazbērni par to kaut ko zinās? Pārsteidzošas prognozes no lietpratējiem.
  • Par IT. Šis tas par jaunām aplikācijām un citi pārsteigumi…

Foruma provizoriskā programma 

 

Vērtīgi biznesa kontakti un iespēja satikt jaunus biznesa partnerus, klientus un investorus!

Forumā piedalās: uzņēmumu vadītāji un īpašnieki, biznesa attīstības, mārketinga, eksporta veicināšanas un pārdošanas vadītāji, investori un to pārstāvji, dažādu nozaru eksperti, ministriju vadošās personas, Eiroparlamenta un Saeimas deputāti un pašvaldību vadītāji un deputāti, daudzu valstu vēstnieki, diplomāti, goda konsuli, inteliģences pārstāvji un studenti.

Pasākums ir paredzēts visu nozaru pārstāvjiem – no 14 tajā pavadāmajām stundām desmit tiek veltītas personīgiem biznesa kontaktiem, jaunu klientu un sadarbības partneru meklējumiem, jaunu biznesa ideju apspriešanai un savstarpējām sarunām, arī vakara atpūtas pasākuma laikā.

 

Pieteikt dalību forumā 

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*