Blog

Klientu Portfelis – palīgs juridisko pakalpojumu sniedzējiem

2017. gada 9. maijs

Klientu Portfelis ir mūsdienīgs risinājums, kas vairāku gadu laikā kļuvis par neatņemamu atbalstu ikdienas darbā dažādu nozaru speciālistiem. To vidū arī juridisko pakalpojumu sniedzējiem, kuri atzinīgi novērtējuši Klientu Portfeļa sniegto pakalpojumu nozīmīgumu darba efektivitātes uzlabošanā.

Kuri Klientu Portfeļa risinājumi var palīdzēt uzlabot juridisko pakalpojumu sniedzēju ikdienas darbu?

Klientu Portfelis nodrošina iespēju elektroniskā veidā monitorēt juridisko un fizisko personu statusu dažādos valsts nozīmes reģistros pēc vairāk nekā 150 dažādiem parametriem. Pateicoties Klientu Portfeļa monitoringiem, iespējams sekot līdzi uzņēmumu reģistrācijas datu izmaiņām, reorganizācijai, gada pārskatu iesniegšanai, maksātnespējas procesa u.c. notikumiem.

Starp daudzajiem monitoringu veidiem īpaši noderīgs ir Tiesas sēžu kalendāra monitorings. Pakalpojums radīts, balstoties uz mūsu klientu un sadarbības partneru ieteikumiem. Šis monitoringa veids ļauj ērti sekot līdzi aktuālajai informācijai par interesējošā uzņēmuma tiesas sēdēm, sniedzot informāciju gan par nozīmēto sēdes datumu un vietu, gan prasītāju, gan atbildētāju, gan procesa veidu u.c.

Pavisam nesen izstrādāts un ir pieejams arī Tiesas sēžu monitorings pēc Lietas numura.

Lai straujajā ikdienas ritmā nepalaistu garām darbam svarīgāko informāciju, Klientu Portfeļa lietotājiem tiek piedāvāts izmantot arī plānotāju. Pievienojot plānotājam interesējošo tiesas sēdi, savlaicīgi saņemsiet atgādinājumus un nepalaidīsiet garām sev svarīgos notikumus.

Būtiskākie ieguvumi, izmantojot Klientu Portfeļa risinājumus:

  • iespēja informāciju par izmaiņām uzzināt pirmajam;
  • ietaupīti līdzekļi;
  • ietaupīts laiks;
  • ātrāka lēmumu pieņemšana jautājumos, kas atkarīgi no klientu un partneru datu izmaiņām;
  • pārskatāma notikumu vēsture;
  • samazināti riski.

Lai iegūtu papildu informāciju par Klientu Portfeļa risinājumiem, sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv vai zvanot 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*