Lursoft news

Samazinām cenas Uzņēmumu izvērstajai analīzei un Finanšu analīzei!

2015. gada 1. maijs

Lēmumus nevar balstīt tikai uz skaitļiem bez to izvērstas analīzes, tādēļ Lursoft, ņemot vērā savu ilggadējo pieredzi, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas palīdz izvērtēt ikviena interesējošā uzņēmuma līdzšinējo darbību un prognozēt tā turpmāko attīstību. Lai arī Tu varētu pārliecināties par šo pakalpojumu priekšrocībām un ērtumu, visa maija garumā dāvinām atlaides gan Uzņēmumu izvērstajai analīzei, gan arī Finanšu analīzei.

Maijā ikvienam Lursoft abonentam Uzņēmumu izvērstā analīze būs pieejama par 4,99EUR, savukārt Finanšu analīzei samazinām cenu līdz 1,99 EUR.

Ar Uzņēmumu izvērstās analīzes palīdzību iespējams vienkopus iepazīties ar uzņēmuma reģistrācijas un finanšu datiem, kā arī noskaidrot uzņēmuma reitingu un redzēt uzņēmuma attīstības dinamiku ilgtermiņā. Uzskatāmības nolūkos Uzņēmuma izvērstajā analīzē ietvertā informācija tiek atspoguļota grafiskā veidā.

Savukārt Finanšu analīze dod iespēju izvērtēt attiecīgā uzņēmuma likviditātes, aktivitātes, kapitāla struktūras un ienesīguma rādītājus, kas aprēķināti, pamatojoties uz gada pārskatu reģistrā apkopoto informāciju, kā arī salīdzināt interesējošo uzņēmumu ar citu komersantu rādītājiem.

Izmanto Lursoft analītiskos pakalpojumus un esi soli priekšā konkurentam!

Skatīt Uzņēmuma izvērsto analīzi

Skatīt Finanšu analīzi

 

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*