Lursoft news

Apbalvoti Latvijas veiksmīgākie uzņēmumi

2013. gada 29. novembris

Šogad jau septiņpadsmito gadu pēc kārtas laikraksts Dienas bizness sadarbībā ar Lursoft izdevis TOP 500 žurnālu, kurā apkopojis aizvadītā gada veiksmīgākos Latvijas uzņēmumus.

Apkopotie dati rāda, ka 500 lielākie uzņēmumi pērn guvuši 732,8 milj.Ls lielu peļņu, kas, neskaitot banku un apdrošinātāju gūto peļņu, veido 88,6% no visu Latvijas uzņēmumu peļņas 2012.gadā.

Tāpat kā pērn, arī šogad līdera pozīcijas pēc neto apgrozījuma saglabājis ķīmisko vielu vairumtirgotājs SIA Uralchem trading, savukārt otrajā vietā ierindojies AS Latvenergo.

TOP 500 balvas šogad saņēma:

 

Lursoft savu speciālbalvu šogad pasniedza SIA BMS Tehnoloģija. Uzņēmums pērn palielinājis savu apgrozījumu par 34,57%, sasniedzot 11,039 milj.Ls. Gadu SIA BMS Tehnoloģija noslēgusi ar 84,885 tūkst.Ls lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

TOP 500 pasākuma ģenerālsponsors Pohjola banka savu speciālbalvu pasniedza AS Olainfarm, bet sponsors Gjensegide godināja AS Grindeks.

Pasākuma laikā Valsts ieņēmumu dienests apbalvoja 10 lielākos Latvijas nodokļu maksātājus. Topa augšgalā tāpat kā iepriekš izvirzījušies SIA Orlen Latvija, SIA Statoil Fuel & Retail Latvija un AS Latvijas gāze.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*