Lursoft news

Jau drīzumā Lursoft piedāvās ziņas par Maltā reģistrētajiem uzņēmumiem

2013. gada 3. jūnijs

Sadarbojoties ar vairākiem ārvalstu uzņēmumu reģistru sistēmu uzturētājiem, Lursoft tuvākajā laikā Eiropas Biznesa reģistra ietvaros saviem klientiem sāks piedāvāt vairākus jaunus pakalpojumus.

Jau drīzumā Lursoft lietotājiem būs pieejama plašāka informācija par Maķedonijā reģistrētajiem uzņēmumiem, kā arī atkal iespēja iegūt ziņas par Serbijas komersantiem.

Tāpat arī Eiropas Biznesa reģistra ietvaros drīzumā Lursoft plāno ieviest daudzu lietotāju tik gaidīto iespēju saņemt datus par Maltas uzņēmumiem. Lursoft lietotājiem tiks nodrošināta Maltas uzņēmumu meklēšana, iespēja saņemt uzņēmumu izziņas, noskaidrot uzņēmumu amatpersonas un iepazīties ar amatpersonu izziņām.

Lursoft apkopotās statistikas dati liecina, ka patlaban Malta Latvijā ir desmitais lielākais ārvalstu tiešais investors pēc uzkrāto investīciju apjoma. Kopš 1991.gada Latvijas uzņēmumu pamatkapitālā Maltas pārstāvji investējuši jau vairāk nekā 155,590 milj.Ls. Vislielākās investīcijas šo gadu laikā no Maltas piesaistītas sava vai nomātā nekustamā īpašuma izīrēšanas un pārvaldīšanas, kā arī citas monetārās starpniecības nozares uzņēmumiem. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka visapjomīgākās tiešās investīcijas ieguldījis Maltas Boswell (International) Consulting Limited (investījas AS Rietumu Banka), aiz kura seko Nordic Partners Food Limited (AS LAIMA, AS STABURADZE, AS GUTTA, SIA NP FOODS un SIA Detente) un Mariner Capital Limited (SIA Mariner Finance Baltic).

Sadarbībā ar Eiropas Biznesa reģistru Lursoft nodrošina pieeju vairāk nekā 20 dažādu Eiropas valstu reģistriem, piedāvājot datus par visiem konkrētajā valstī reģistrētajiem uzņēmumiem. Atbilstoši katras valsts likumdošanai, Eiropas Biznesa reģistrā varat iegūt interesējošo ārvalstu uzņēmumu reģistrācijas un finanšu datus.

Papildus informācija:

Eiropas Biznesa reģistrs: https://www.lursoft.lv/eiropas_biznesa_registrs.html

Ārvalstu tiešās investīcijas Latvijā: http://www.lursoft.lv/lursoft-statistika/Arvalstu-investicijas

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*